31/10/14

Narin ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ozlem Conker

MAVRO TRIANTAFYLLO KARAGUL NARIN Özlem Conker (Narin Mercan)ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΝΑΡΙΝ
Την Ναρίν υποδύεται η Οζλέμ Τσονκέρ, η μελαχρινή καλλονή, που με τις εμφανίσεις της έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο θαυμασμού, ενώ έχει ψηφιστεί από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της Τουρκίας.
Özlem Conker is a Turkish actress born on 1 July 1973. Özlem, became famous with her role in Kinali Kar.
Filmografia
Karagül (2013) - Narin Mercan
Canan (2011) - Canan
Aşk ve Ceza (2011)
Bahar Dalları (2009-2010)
Ömre Bedel (2009)
Oğlum İçin (2007) - Bahar
Eksik Etek (2007) - Deniz
Rüyalarda Buluşuruz (2006) - Sinem
Çapkın (2005) - Alev
Sensiz Olmuyor (2005) - Gönül
Kınalı Kar (2002-2004) - Nazar
Derya & Deniz (2002) - Derya
Vasiyet (2002) - Zeliha
Bıçak Sırtı (2001)
Kurşun Kalem (2000)
Mert Ali (2000) - Pervin
Aynalı Tahir (2001) - Leyla
Bizim Ev (1996) - Neslihan







διαβάστε περισσότερα!

epeisodio 3 ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ

oi-simathites-epeisodio-3

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 3- Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την κωμική σειρά Οι ΣυμμαθητέςΔείτε το επεισόδιο 3 της σειράς Οι Συμμαθητές .Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις.

διαβάστε περισσότερα!

ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓOΝΑ epeisodio 1

proti-stagona-epeisodio-1

Πρώτη Σταγόνα Επεισόδιο 1- Πρώτη Σταγόνα η νέα σειρά που προβάλετε στο Ant1 Κύπρου που είναι μια νέα ρομαντική κωμωδία με στοιχεία σάτιρας και

διαβάστε περισσότερα!

epeisodio 2 ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓOΝΑ

proti-stagona-epeisodio-2

Πρώτη Σταγόνα Επεισόδιο 2- Πρώτη Σταγόνα η νέα σειρά 

που προβάλετε στο Ant1 Κύπρου που είναι μια νέα ρομαντική κωμωδία με στοιχεία σάτιρας και
διαβάστε περισσότερα!

THE MUSIC SCHOOL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

the-music-school-7

The Music School Επεισόδιο 7

Δείτε το The Music School που προβάλλεται στο Mega. Απολαύστε την εκπομπή του The Music School με
διαβάστε περισσότερα!

30/10/14

Τεράστιες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας!

Αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας των μικρομεσαίων ΙΧ αναμένεται να επιφέρει η… αλλαγή του τρόπου υπολογισμού με βάση την ετήσια χιλιομετρική απόσταση που διανύει ο κάτοχος του ΙΧ…
διαβάστε περισσότερα!

Lenovo A680, Τετραπύρηνο οθόνη 5 ιντσών τιμή 99 ευρώ

Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός έφεραν το δίκαρτο Lenovo A680 με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB
διαβάστε περισσότερα!

OI SYMMATHITES 30/10/14


Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-
Η Μαριλένα θα καταφέρει και θα πει στον Ανδρέα ώστε να τον κρατήσει για έναν βράδυ
και έτσι θα τον παρουσιάσει στους γονείς του ως βοηθό του. Την επόμενη ακριβώς ημέρα θα τον αφήσει στη σχολή του, όταν όμως ο Παύλος θα τον δει θα του ζητήσει το λόγο!
διαβάστε περισσότερα!

MONTERNA OIKOGENEIA EPEISODIO 30/10/14


Μοντέρνα Οικογένεια τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-Ο Λάμπρος κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να βρει κάποια εργασία,ενώ ο
Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα παλιό και παιδικό του απωθημένο που είχε,στο οποίο φαίνεται να ευθύνεται ο πατέρας του αλλά κυρίως η Φαίη.Πλέον αυτό το περιβόητο τραύμα που είχε ήρθε η ώρα να το κλείσει οριστικά.
διαβάστε περισσότερα!

ONEIRO ITAN EPEISODIO 30/10/14


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-Ο Αντώνης θα δεχτεί μια άνευ προηγουμένου επίθεση από κάποιον άγνωστο μέσα στο σπίτι
του όπου και θα μείνει αναίσθητος.Ο Αντώνης όταν συνέλθει θα καταλάβει ότι του έχουν κλέψει το περιβόητο πορτρέτο που έχει αγοράσει η Άννα.Πλέον ο Αντώνης φοβάται για την ασφάλεια που θα έχει το μωρό και παίρνει την απόφαση να μετακομίσουν στην βίλα της οικογενείας Δραγούμη.Τώρα θα μεταφερθούμε στη Μαργαρίτα που χωρίς να το θέλει θα γίνει μάρτυρας πολλών κρυμμένων μυστικών της ζωής του Νικόλα Αβραμίδη που είναι ο πατέρας της Ελπίδας.
διαβάστε περισσότερα!

DIKAIOSI EPEISODIO 30/10/14


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014- Η Μυρτώ έχει αρχίσει να αναζητεί τον πατέρα της και η Ανθή με τη σειρά της έχει αρχίσει να
ανησυχεί πολύ που δεν μπορούν να τον βρουν στο σπίτι. Τότε θα πάρει την απόφαση να καλέσει την Αστυνομία όμως η Βάλια θα καταφέρει να σταματήσει σε μια προσπάθεια ώστε να καταφέρει να κερδίσει παραπάνω χρόνο. Η Αφροδίτη θα πάει και θα πει στο Λευτέρη ότι είναι έγκυος και ήδη βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.Στο άκουσμα της εγκυμοσύνης ο Λευτέρης θα θυμώσει άσχημα όπου και θα της ζητήσει να ρίξει το παιδί,τότε η Αφροδίτη θα του απαντήσει ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο και ο Λευτέρης θα χάσει τον έλεγχο!!!
διαβάστε περισσότερα!

BROUSKO EPEISODIO 30/10/14


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014- Ο Πάτροκλος όταν έμαθε το γεγονός ότι δηλαδή η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να λυθεί
το μυστήριο της απαγωγή της Μελίνας τότε θα πανικοβληθεί τόσο πολύ όπου και θα κάνει τους γύρω του να απορούν.Ο Πάτροκλος όμως είναι τόσο στυγερός δολοφόνος όπου δεν θα διστάζει να βγάλει τη Μελίνα από τη μέση ώστε να μην αναγνωρίσει τον δεύτερο συνεργό του.Ο Ματθαίος μπορεί να δείχνει έτοιμος ώστε να προχωρήσει μπροστά τη ζωή του και να αφήσει πίσω την Αναστασία και την σχέση πάθους που είχαν,άλλα μέσα του γίνεται ένας χαμός σχετικά με τα συναισθήματα που έχει απέναντι στην Αναστασία και αυτό το γεγονός τον οδηγεί συνέχεια σε σπασμωδικές κινήσεις.Ο Διαμαντής συγχαίρει τον Αντώνη για τα πολύ όμορφα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας αλλά ο Αντώνης κατά περίεργο τρόπο κρατάει μία απαθή στάση.Δυστυχώς όμως για τον Αντώνη οι κινήσεις απιστίας που κάνει απέναντι στην Αναστασία θα εξοργίσουν τον Σήφη αλλά και το Μηνά.Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η πίστη τους για το όνειρο τους ώστε να κάνουν ένα παιδί τους δένει ακόμα περισσότερο,Ο Μάρκος μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη κάθονται και ταυτίζουν στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας και μετά από αυτήν την ταύτιση θα κάνουν τρομερές αποκαλύψεις.Ο Σήφης για ακόμα μια φορά δείχνει να είναι πολύ τρομαγμένος αφού είναι μουδιασμένο το πόδι του και θα του ξυπνήσουν επώδυνες αναμνήσεις.
διαβάστε περισσότερα!