14/6/13

Κάποιοι δεν σεβάστηκαν την μνημη του ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μια άλλη εταιρεία παραγωγής πλησίασε τους πρωταγωνιστές για να τους προτείνει συνεργασία! Ήθελαν δηλαδή να βγάλουν και πάλι τους Βασιλιάδες στον «αέρα»!Η πρόταση αυτή πάρα το γεγονός ότι ήταν δελεαστική απερρίφθη. Και απερρίφθη με τους ηθοποιούς απλήρωτους αλλά κυρίως γιατί θεωρούν προσβολή να ξεκινήσει και πάλι η σειρά τη στιγμή που έχει «φύγει» ένας σημαντικός πρωταγωνιστής της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΔΩ

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η Mariah Carey δεν διστάζει να τσαλακώσει την λαμπερή εικόνα της υποδυόμενη μία σκλάβα στην ταινία «The Butler».Με τα μαλλιά της δεμένα μ' ένα μαντίλι στο κεφάλι, πρόχειρα ρούχα και με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, η 43χρονη ποπ σταρ δείχνει κουρασμένη και ταλαιπωρημένη καθώς μαζεύει βαμβάκι.Αναμφίβολα μια εικόνα που απέχει πολύ από τη συνηθισμένη όψη της Carey.Η 43χρονη παίζει το ρόλο της Hattie Pearl στη βιογραφική ταινία για τη ζωή του Eugene Allen, μπάτλερ του Λευκού Οίκου που έζησε 8 προέδρους, από το 1952 έως το 1986.Ο Forest Whitaker θα υποδυθεί τον Allen και η Oprah Winfrey τη γυναίκα του, ενώ στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι James Franco (John F. Kennedy), Alan Rickman (Ronald Reagan), Jane Fonda (Nancy Reagan) και Robin Williams (Dwight D. Eisenhower).Η ταινία θα προβληθεί στις ΗΠΑ τον Αύγουστο.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ \
newsbeast-gr

Στη δουλειά το έχει ρίξει ο George Michael που ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ ενώ αναρρώνει από τον τραυματισμό που υπέστη σε αυτοκινητικό ατύχημα τον περασμένο μήνα.Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο 49χρονος καλλιτέχνης αναρρώνει στο σπίτι του μετά την παραμονή του επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.Ο Michael τραυματίστηκε σε ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Λονδίνο στις 16 Μαΐου.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Για τις συνθήκες που μεγάλωσε μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του.«Συνθήκες απόλυτης φτώχειας αλλά και στοργής, οικογενειακής και κοινωνικής σε μια εποχή που μετά το "ωραίος γκόμενος" το να είσαι καλό παιδί ήτανε τίτλος τιμής. Δεν υπήρχε κανενός είδους μιζέρια στο σπίτι μας. Παρότι δεν είχαμε να φάμε ήμασταν με το χαμόγελο.Οι συνθήκες της ανέχειας με οδήγησαν στην Αριστερά.Έμεινα κάποια χρόνια εκεί ώσπου μια μέρα ξύπνησα και κατάλαβα ότι δοκιμάζεται η λογική μου και το περί του δικαίου αίσθημα που έχω μέσα μου» τόνισε στην Real.Όσο για το τι μεσολάβησε ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Αγόραζα κάθε μέρα τον Ριζοσπάστη και τις Κυριακές τον πούλαγα κιόλας πόρτα πόρτα. Η ημέρα που είπα τέλος ήταν την επόμενη του Τσέρνομπιλ.Είχαν βουίξει τα πρωτοσέλιδα και έλεγαν για τις συνέπειες του πυρηνικού ατυχήματος και ο Ριζοσπάστης είχε κρύψει ένα μονόστηλο με την συγκεκριμένη είδηση κάπου προς την τελευταία σελίδα. Και είπα: "Εδώ τελειώνουν οι σχέσεις μας"».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες μέρες η είδηση ότι τα πρώτα «σύννεφα» πάνω από το γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη έχουν κάνει την εμφάνισή τους.Σύμφωνα με την Espresso, το ζευγάρι, ύστερα από σχεδόν δυόμισι χρόνια γάμου, φαίνεται πως περνά την πρώτη σημαντική κρίση στη σχέση του. Το αν πρόκειται για φήμες ή όχι θα φανεί μιας και το ζευγάρι ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει όσα ακούγονται.Το μοντέλο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι για επαγγελματικές υποχρεώσεις και επιδείξεις μόδας. Συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.








ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ \
newsbeast-gr

Μπορεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση να έριξε αυλαία την Τρίτη το βράδυ στις 11:20 και η Έλλη Στάη να παρουσίασε το τελευταίο της δελτίο, όμως η δημοσιογράφος χθες εμφανίστηκε με σπορ ντύσιμο στην ΕΡΤ!Η δημοσιογράφος χθες βρέθηκε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Ντυμένη casual, με αθλητικά παπούτσια και τζιν παντελόνι ο φακός του parapolitika την εντόπισε στους διαδρόμους της ΕΡΤ να μιλά στο τηλέφωνο! Η Έλλη όπως και όλοι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μπορεί να έπεσε μαύρο στο μέσο που δουλεύουν όμως δίνουν τον δικό τους αγώνα με την ελπίδα πώς θα καταφέρουν κάτι!
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Πολύς ντόρος γίνεται εδώ και μερικές μέρες με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz που φαίνεται πως δεν άντεξε και άπλωσε το πλοκάμι της στον καλό της Lady Gaga και επίσημο αρραβωνιαστικό, Taylor Kinney.Η διάσημη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον καλλονό στην ταινία «The Other Woman» που γυρίζεται αυτές τις μέρες όπως μαθαίνουμε οι ερωτικές σκηνές παρα-είναι ρεαλιστικές και έχουν φέρει τους δύο αρτίστες πολύ κοντά. Εμείς μια μνήμη ελέφαντα την έχουμε γι΄αυτό πριν βιαστείτε να αποκαλέσετε τη Gagaloo κατίνα και τρελή, σας ενημερώνουμε πως ένα δίκιο το έχει καθώς δε θα είναι η πρώτη φορά που η Cameron κλέβει κάποιας τον άντρα.Πριν από μερικά χρόνια είχαμε κάνει αμάν και πώς που η Jennifer Aniston βρήκε αγόρι και μάλιστα το ωραιότατο μοντέλο ονόματι Sculfor. Δεν πέρασαν μερικές μέρες και ο κύριος εθεάθη χέρι χέρι με την Cameron να περπατούν ερωτευμένοι σε κάποια παραλία του Los Angeles.Τέλος, να σας θυμίσουμε τη βεντέτα μεταξύ Cameron Diaz και Kate Hudson όταν η δεύτερη τα έφτιαξε με τον Justin Timberlake που ήταν πρώην της πρώτης. Έτσι, για άλλη μια φορά το αγόρι της Kate, Rodriguez και παίκτης των Yankees εθεάθη στην αγκαλιά της Cameron.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
queen-gr

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι το νέο ζευγάρι της showbiz εδώ και λίγο διάστημα!Η ηθοποιός ταξίδεψε έως την Mύκονο, όπως είναι γνωστό, για να δει τον αγαπημένο της που δουλεύει εκεί σε in bar! Το ζευγάρι πέρασε ανέμελες και ρομαντικές στιγμές και ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να κάνουν βόλτα χεράκι-χεράκι! Όταν δε το ζευγάρι αντιλήφθηκε τον φακό μας, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά χαμογέλασε δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι!
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Είναι από τους πιο κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του ενώ έχει κάνει δεκάδες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως πριν γίνει ηθοποιός είχε κάνει πολλές δουλειές, μια εκ των οποίων ήταν και ως... νεκροθάφτης! «Έχω δουλέψει και νεκροθάφτης. Τότε παίρναμε 1.000 δραχμές τη φορά Έσκαβα το λάκκο και είχα μεγάλο σεβασμό στα κόκκαλα, τα πρόσεχα, δεν κοπάναγα την νεκροκεφαλή σαν τον Άμλετ. Τα βάζαμε σε κουτάκια», περιγράφει ο Γιάννης Καπετάνιος στο περιοδικό Λοιπόν. Ο ηθοποιός εξηγεί πως εξαιτίας αυτής της δουλειάς ξεπέρασε τον φόβο του για τον θάνατο. «Το έχω φιλοσοφήσει από μικρός αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να «φεύγεις» όμορφα, να μην ταλαιπωρείς τους άλλους και τον εαυτό σου. Μεγάλωσα στη φύση. Πάνω από το σπίτι μας ήταν ο μαραγκός που έφτιαχνε τις κάσες. Αν άκουγα το πρωί «τουκ τουκ», μετά από καμιά ώρα άκουγα και τις καμπάνες... εμείς τους σηκώναμε. Δεν φοβόμουν. Ξέρεις τι παραμύθια και δεισιδαιμονίες ακούγαμε τότε; Μας έλεγαν για φαντάσματα, νεράιδες και θηρία».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Pantremenos Kenan İmirzalıoğlu vikipedi Κενάν Ιμιρζαλίογλου Παντρεμένος nereli Kenan Imirzalıoglu biography Kenan İmirzalıoğlu hayatı
Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Kenan Imirzalıoglu), είναι Τούρκος ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1974.




Kenan İmirzalıoğlu Κενάν Ιμιρζαλίογλου Παντρεμένος: όχι
Kenan İmirzalıoğlu Κενάν Ιμιρζαλίογλου Ηλικία: 39 ετών
Kenan İmirzalıoğlu Κενάν Ιμιρζαλίογλου Ύψος: 1.90 m
Kenan İmirzalıoğlu Κενάν Ιμιρζαλίογλου Ζώδιο: Δίδυμος

Kenan İmirzalıoğlu biography Κενάν Ιμιρζαλίογλου Βιογραφικό
Ο Ιμιρζαλίογλου γεννήθηκε σε ένα χωριό έξω από την Άγκυρα της Τουρκίας και στα 12 του χρόνια, μετακόμισε στο κέντρο, όπου και μεγάλωσε και σπούδασε. Ο Ιμιρζαλίογλου σπούδασε μαθηματικά στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το μόντελινγκ όποτε και ανακηρύχθηκε ως το "Καλύτερο Ανδρικό Μοντέλο της Τουρκίας" το 1997.
Τον κέρδισε η υποκριτική, όταν τον ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Οσμάν Σινάβ και έπαιξε στη σειρά Τρελή Καρδιά (Deli Yürek). Από τότε πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες και ο μισθός του κυμαίνεται από 50-60.000 λίρες Τουρκίας.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από τις σειρές το Αγιάζι του Έρωτα, Εζέλ και Karadayi.
Μεγάλη Ιστορία Uzun Hikaye (2012) - Βούλγαρος Αλί
Η Παγίδα του Δράκου Ejder Kapanı (2009) - Τζελάλ ο Σκορπιός
Ο Μάγκας Kabadayı (2007) - Ντεβράν
Ο Τελευταίος Οθωμανός: Ο Ανίκητος Αλί Son Osmanlı: Yandım Ali (2006) - Αλί
Κορώνα - Γράμματα Yazı Tura (2004) - Τζεβχέρ
Τρελή Καρδιά: Η Κόλαση του Μπούμερανγκ Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001) - ΓιουσούΦ Μίρογλου
Karadayı (2012 - ) - Μαχίρ Καρά (σε εξέλιξη)
Εζέλ (2009 - 2011) - Εζέλ Μπαϊρακτάρ (71 επεισόδια)
Το Αγιάζι του Έρωτα Acı Hayat (2005 - 2007) - Μεχμέτ Κοσοβαλί (59 επεισόδια)
Τρελή Καρδιά Deli Yürek (1998 - 2001) - Γιουσούφ Μίρογλου (113 επεισόδια)

Kenan Imirzalıoglu Family - Personal Life Κενάν Ιμιρζαλίογλου
Οι γονείς του είναι αγρότες. Έχει μια αδελφή και έναν αδελφό
Έχει ύψος 1,90 cm και τα παπούτσια του είναι αριθμός 46
Ειναι ενθουσιωδης
Είναι doesn't στην νυχτερινή ζωή
Του αρέσει να διαβάζει ακούγοντας μουσική
Του αρέσει η κατανάλωση τσαγιού, το αγαπημένο του είναι απο ενα μείγμα το οποίο προετοιμάζει ο ιδιος.
Του αρέσει να τρώει κρέας στα γεύματα του
Τρώει μέλι καθημερινά στο πρωινό του
Αγαπά τα δάση, και έχει ένα μεγάλο πάθος για τη φύση
Επισης του αρεσει το ski...

Ένας 16χρονος μαθητής αφαίρεσε τη ζωή του στο σημείο ακριβώς στο οποίο είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας του...

''Σαγαπώ τόσο πολύ μπαμπά'', ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο μικρός στον νεκρό πατέρα του.
Ο νεαρός Jack Williams, από το Newport της Ουαλίας, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σημείο εκείνο όπου ο πατέρας του, Darren, βρέθηκε νεκρός πριν από 5 εβδομάδες, αφού επιχείρησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Rachel.

Ο 16χρονος Jack Williams αυτοκτόνησε στο ίδιο σημείο με τον πατέρα του Darren...


Ο Darren Williams προτού αυτοκτονήσει είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του η οποία τον είχε εγκαταλείψει και συζούσε με άλλον άνδρα.
''Rachel σαγαπώ'' της ήταν τα τελευταία του λόγια προτού την τραυματίσει σοβαρά.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ ο Darren Williams κατέφυγε στο δάσος, κοντά στο σπίτι τους, όπου και αυτοκτόνησε.
Ο συντετριμμένος γιος του δεν άντεξε την απώλεια του πατέρα του και αφαίρεσε τη ζωή του, αναφέρει η Daily Mail για την τραγική ιστορία.

Να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με έναν ξανθό άντρα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Kate Upton. Η Kate Upton που πρόσφατα «έκλεισε» τα 21 δεν βρήκε νέο έρωτα. Τα φιλιά δόθηκαν για τις ανάγκες του σεναρίου της ταινίας «The other woman», στην οποία και πρωταγωνιστεί.Τα γυρίσματα έγιναν στο Hamptons, στη Νέα Υόρκη και φυσικά οι περισσότερες σκηνές ήταν με την Kate να φορά ένα λευκό μαγιό.Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν το νούμερό της με αποτέλεσμα εκείνη συνεχώς να προσπαθεί να στριμώξει το στήθος της σε αυτό.










Φωτογραφίες: Splash / Smartmagna
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Μάριος Κουνέλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, στο ναό του Αγίου Νικολάου στη Σύρο το περασμένο Σάββατο. Εκεί βρέθηκαν πολλοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού, όπως ο Αντώνης Λουδάρος, η Ράνια Σχίζα και ο Άγγελος Πυριόχος για να μοιραστούν τη χαρά τους.













ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Αν σας έχει τελειώσει το βερνίκι νυχιών, τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα μόνες σας και με τα δικά σας υλικά.
Tι χρειάζεστε:
1. Ένα διάφανο βερνίκι
2. Ένα πινέλο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό από το μανό που σας τελείωσε)
3. Σκιά για τα μάτια (επιλέγουμε το χρώμα που θέλουμε να έχει το βερνίκι μας, για παράδειγμα αν θέλουμε να είναι χρώματος μπλε, θα χρησιμοποιήσουμε μια μπλε σκιά)
4. Ένα μαχαιράκι
5. Ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο
Με το πινέλο ρίχνετε μερικές σταγόνες βερνίκι στο αλουμινόχαρτο. Παίρνετε το μαχαιράκι και ξύνετε ελαφρά την σκιά ώστε να πάρετε μια σκόνη που θα σας χρησιμεύσει για να δημιουργήσετε το βερνίκι.Ανακατεύετε την σκόνη από την σκιά με το βερνίκι και με το πινέλο τοποθετείτε το μανό που δημιουργήσατε στα νύχια.
Πηγή: neadiatrofis-gr
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για τις όμορφες εντυπώσεις που τους άφησαν τα γυρίσματα στη Μεσσηνία της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα», που κάνει σήμερα πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, μίλησαν οι πρωταγωνιστές Ιθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί και ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για νέο ταξίδι στη χώρα μας. Το ραντεβού για τη συνέντευξη Τύπου είχε δοθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο, οι δύο ηθοποιοί έφτασαν μαζί, αλλά έφυγαν χωριστά, με τον Ιθαν Χοκ να επιστρέφει στη σουίτα όπου διέμενε η οικογένειά του, ενώ η συμπρωταγωνίστριά του κάθισε στο λόμπι του ξενοδοχείου και μίλησε χαλαρά με ανθρώπους της παραγωγής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον την πλησίαζε.Ο χολιγουντιανός σταρ έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι λατρεύει την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι η συνεργασία του με το ελληνικό συνεργείο ήταν εξαιρετική και θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του. Οσο άσχημη εικόνα και να έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό για τη χώρα μας, εκείνος είπε ότι μόνο θετικές αναμνήσεις θα πάρει μαζί του πίσω στην πατρίδα. Προτού επιστρέψει πάντως με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, απολαμβάνει από χθες τις ολιγοήμερες διακοπές του σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πύλου, αφού είχε εκφράσει την επιθυμία αυτήν τη φορά να μη φύγει σαν κλέφτης, αλλά να παραμείνει στην Ελλάδα, ώστε να «ρουφήξει» για άλλη μία φορά τις ομορφιές της, χωρίς την πίεση των γυρισμάτων. Με την ίδια λαχτάρα περίμεναν αυτή την απόδραση και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.
«Ως παιδί καταβρόχθιζα την Οδύσσεια. Ηταν η αγαπημένη ιστορία μου, η περιπέτεια, όλα αυτά τα τέρατα. Και νιώθω ότι κατά μία έννοια η ταινία είναι εμπνευσμένη από όλα αυτά» είπε η Ζιλί Ντελπί, η οποία, όπως και ο Χοκ, δηλώνει ξανά και ξανά λάτρις της χώρας μας, ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα είναι το... πεπρωμένο της. «Ολοι μου λένε “αν σου άρεσε η Πελοπόννησος, περίμενε να δεις τη Ιθάκη”. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να γυρίσω ξανά ταινία εδώ» είπε η Γαλλίδα πρωταγωνίστρια, για να συμπληρώσει ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ: «Κανείς μας δεν ήθελε να φύγει από τη Ελλάδα, όταν τέλειωσαν τα γυρίσματα».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget