5/7/13

Με μεγάλες ανατροπές θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν η αγαπημένη καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Ο βασικός πρωταγωνιστής, Αλέξανδρος Σταύρου, αποχωρεί από το καστ! Η νέα σεζόν, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, θα βρει τον Μαλτέζο να έχει πολλά προβλήματα με τον νόμο , ενώ τα όσα έχει κάνει έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να αποκαλύπτονται. Τη λύση για να γλιτώσει τη φυλακή θα δώσει η πλαστική χειρουργική. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στη σειρά, αλλά είναι πιθανό να τον δούμε σε κάποια επεισόδια ως γκεστ, όπως αναφέρει πηγή.

«Η συγκυβέρνηση είναι θίασος» γράφει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για τη μετακίνηση της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ.Στην ανακοίνωσή της μάλιστα χαρακτηρίζει «παραμύθι» το θέμα της κινητικότητας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Τα παραμύθια περί "κινητικότητας, διαθεσιμότητας" και όλοι αυτοί οι άθλιοι και ακατανόητοι όροι που μεταχειρίζονται πολιτικοί και κανάλια, κρύβουν τη μία και μοναδική αλήθεια: ότι η Ελλάς είναι πλέον ένα προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και η συγκυβέρνηση ένας θίασος που άγεται και φέρεται από τους τοκογλύφους δανειστές».


newsbeast-gr

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της βάπτισης, όταν ένα μωράκι έξι εβδομάδων βρήκε τραγικό θάνατο.Την ώρα της βάφτισης ο Ιερέας δεν του έκλεισε το στόμα, όπως θα έπρεπε να κάνει και το βούτηξε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να πνιγεί Ο Πατέρας Valentin τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Το περιστατικό συνέβη στην Rascani, μια συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα της Μολδαβίας, της Ανατολικής Ευρώπης.Το βίντεο της βάφτισης δείχνει το μωρό να αναπνέει δύσκολα την ώρα που το έντυναν και είκοσι λεπτά αργότερα άρχισε να αιμορραγεί από τη μύτη και το στόμα. Το μωράκι πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο καθώς το πήγαιναν στο νοσοκομείο.Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί μου έφυγε από πνιγμό, είπε ο πατέρας του άτυχου βρέφους, Dumitru Gaidau.Όλοι είδαμε αυτό που έγινε, ο Ιερέας δεν έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του μωρού για να εμποδίσει νερό όπως θα έπρεπε να κάνει. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έβαλε το χέρι του στην κοιλιά και στο κεφάλι του και το βούτηξε τρεις φορές μέσα στο νερό. Το μωρό έκλαιγε και μέσα στο νερό. Νόμιζα ότι ήξερε τι έκανε. Όταν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου ήταν πλεον αργά, είπε η νονά του άτυχου μωρού, Aliona Vacarciuc.Μόλις είδαμε το μωρό να αιμορραγεί τον ρωτήσαμε: Τι έκανες;
«Ο Ιερέας όμως μας είπε ότι ήξερε τι έκανε και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βάφτιζε. Μας είπε ότι ήταν έμπειρος και πως γνώριζε τη διαδικασία του μυστηρίου.»
Ο γιατρός Sergiu Raileanu που εξέτασε το μικρο βρέφος, επιβεβαίωσε ότι πέθανε από πνιγμό. Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθωποκτονία εξ'αμελείας και αν κριθεί ένοχος ο Ιερέας θα αντιμετωπίσει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης.


madata-gr

Χαιρετίζει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με δήλωσή του, την εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της offshore Cass Corporation της οποίας φέρεται να είναι ιδιοκτήτης, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».«Χαιρετίζω και ζητώ ακόμα μια φορά κάθε έρευνα των δικαστικών αρχών, των φορολογικών αρχών και του Κοινοβουλίου για πλήρη διαφάνεια που αφορά τα περιουσιακά μου στοιχεία και της οικογένειάς μου για να καταρρεύσουν τα χαλκεία», τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Μετά τα δημοσιεύματα για την offshore εταιρεία και το σκάφος «Iliatoras of London» ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.


newsbeast-gr

Η Tequila Don Julio, η πιο δημοφιλής luxury τεκίλα, καλωσορίζει την πιο premium έκδοση της, την Tequila Don Julio 1942, στο ήδη υπάρχον portfolio στην Ελλάδα. Αυτός ο φόρος τιμής για την τεκίλα έχει μεγάλη ιστορία και απευθύνεται στους λάτρεις της καλής παλαιωμένης τεκίλας.

Το 1942 ο Don Julio González, ξεκίνησε να παράγει την τεκίλα στην περιοχή Los Altos στο Highlands κοντά στο Jalisco. Η περιοχή Los Altos στο Μεξικό έχει πλούσια, αργιλώδη εδάφη και τέλειο μικροκλίμα για την καλλιέργεια της γλυκιάς μπλε αγαύης που χρησιμοποιείται στην Τεκίλα Don Julio. Ο Don Julio González πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του προσπαθώντας να τελειοποιήσει την παραγωγή τεκίλας, μέχρι που κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα προϊόν άριστης ποιότητας, την Tequila Don Julio.

Προς τιμήν της 60ης επετείου της Don Julio, για την παραγωγή της εκλεπτυσμένης τεκίλας, δημιουργήθηκε η Tequila Don Julio 1942. Χρησιμοποιώντας μια προσωπική συλλογή μπλε αγαύης, με χειροποίητη διαδικασία στο αποστακτήριο La Primavera, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα, ο Don Julio González δημιούργησε μια μοναδική παρτίδα τεκίλας, που ωρίμασε για 2,5 χρόνια σε Αμερικάνικα άσπρα δρύινα βαρέλια. Η Tequila Don Julio 1942, δημιουργήθηκε από το απόσταγμα στο Pot Still 6, το οποίο παράγει τρία βαρέλια ανά κύκλο. Το αποτέλεσμα είναι η λεία και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο.


«Η Tequila Don Julio 1942 έχει γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες και ανερχόμενες τεκίλες και για αυτό το λόγο ξεκινάει η διάθεση της και για τους Ευρωπαίους καταναλωτές» δήλωσε ο Master Distiller Enrique de Colsa «Ως Master Distiller, είναι τιμή μου που συνεχίζω και ανεβάζω το επίπεδο που έθεσε ο Don Julio González για περισσότερα από 70 χρόνια, ώστε να δοκιμάσουν τις ίδιες σύνθετες, εξωτικές και απαλές γεύσεις στο Don Julio 1942, που οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν».

Η Don Julio 1942 παρουσιάζεται σε μια πορτοκαλί γυάλινη φιάλη, σχεδιασμένη με έμπνευση από το φύλλο της αγαύης. Αυτή η limited-edition τεκίλα σερβίρεται σε ειδικό ποτήρι snifter και αποτελεί το ιδανικό ποτό για να γιορτάσετε όμορφες στιγμές.


Η τεκίλα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες κατηγορίες, στα αλκοολούχα ποτά και οι καταναλωτές αρχίζουν και κατανοούν και εκτιμούν τη μοναδική πολυπλοκότητα αυτού του υψηλής ποιότητας ποτού. Η Don Julio αναπτύσσεται γρήγορα στην Δυτική Ευρώπη και είμαστε ενθουσιασμένοι για την διάθεση της "1942", αφού πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα λόγω του αρώματος από τα πλούσια αποστάγματα δρυός και βανίλιας. '' δήλωσε ο Χάρης Ψαρούδας, Head of Reserve Diageo Hellas.


gossip-gr

Full in love είναι η Britney Spears με τον Dave Lucado!Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε χθες να κάνει βόλτα χέρι χέρι με τον αγαπημένο της! Ευδιάθετοι και ντυμένοι casual έκαναν ρομαντικό περίπατο και στη συνέχεια έκαναν τα ψώνια τους στο Los Angeles παρόλο που χθες ήταν εθνική γιορτή η τραγουδίστρια προτίμησε να περάσει την ημέρα της με τον αγαπημένο της!


gossip-gr

Στο αεροδρόμιο ο Κερίμ κάνει άλλο ένα θετικό βήμα προς τον πατέρα του, αλλά το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε με τα χρόνια, τον εμποδίζει να συγχωρέσει τον Φαχρετίν. Το υλικό που έδωσαν στον Τύπο οι Γιασαράν παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και αγγίζει την οικογένεια της Φατμαγκιούλ. Η λασπολογία και οι ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ αυξάνονται και δεν αφήνουν κανέναν από τους δυο να ανασάνει. Η μόνη λύση πλέον είναι η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ να αποδράσουν από όλους και από όλα...
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Η παγίδα που στήνεται μπροστά από τα δικαστήρια, αλλάζει δραματικά την πορεία της υπόθεσης. Η σωτηρία του Ναζίφ εξαρτάται από τη ζωή του Γκεβεζέ Αχμέτ, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα και όλα για ακόμα μια φορά είναι αμφίρροπα.
ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget