22/7/13

Αλλαγές στα πρόσωπα θα δούμε στη σειρά Κλεμμένα όνειρα!Ο Δημήτρης Αρβανιτίδης σκοπεύει να να ταράξει τα νερά με εκπλήξεις.Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω του πια, μετά από δυο σεζόν, το ρόλο του Δημήτρη Μαλτέζου, ενώ από το κανάλι αναζητείται ήδη ο διάδοχος με επικρατέστερο τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Παρ' όλα αυτά ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει κάνει γυρίσματα για αρκετά επεισόδια που θα δούμε τη νέα σεζόν..Δεν είναι ο μόνος που θα αντικατασταθεί! Πολλά λέγονται και για την ομάδα των καθηγητών, που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας των "Ονείρων". Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Χρήστος Πλαϊνης και η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου ενδέχεται να είναι τρία ακόμα πρόσωπα που θα αντικατασταθούν όπως και τρεις φοιτητές που τους υποδύονται η Βασιλική Αγγελή, η Νάσπα Βραχάτη και ο Μάνος Ιωάννου!Τέλος, η Βάσω Λασκαράκη θα αποχωρήσει από τη σειρά, έχει μία σπάνια αρρώστια για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν και πεθαίνει!


ourlife-gr

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας! Οι συνεργάτες στο ραδιόφωνο δεν τον είχαν ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση.«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Μας διασύρουν συνεχώς χωρίς αιτία, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τίποτα να γράψουν», έλεγε συνεχώς, ενώ κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.«Πριν μερικές μέρες ένα περιοδικό του ..., έγραψε ότι χωρίζω με τη Φαίη! Με ρώτησε και ο βενζινάς, "διάβασα ότι χωρίζετε, ισχύει;". Άρχισε λοιπόν να λέγεται και να διαδίδεται ότι χωρίζουμε. Για να σταματήσει λοιπόν η μ@λ@κ@@, δεν χωρίζουμε! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος κάθεται και γράφει ό,τι του 'ρχεται στο τσερβέλο!», είπε σε έντονο τόνο ο παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε τον ραδιοφωνικό αέρα για να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό!Η δε Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη όταν άκουσε να μιλά έτσι on air! H ψυχολογική πίεση και για εκείνη ήταν τεράστια, μιας και άκουγε συνέχεια για το δήθεν χωρισμό της. Κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα. Οι δηλώσεις του Γιώργου μπορεί προς στιγμήν να την αναστάτωσαν εξαιτίας της έντασης στα λόγια του, η ανακούφισή της όμως ήταν μεγάλη, αφού την έβγαλε από μια πολύ δύσκολη θέση.Σύμφωνα με την εφημερίδα News το ζευγάρι κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο τώρα έχοντας αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές.


gossip-gr

Ο Roger Waters σε συνέντευξή του μίλησε για την Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την ανησυχία του για την αναβίωση του νεοναζισμού και την ενίσχυση της Ακροδεξιάς σε διεθνές επίπεδο.Στο σόου του "The Wall" βλέπουμε να παρελαύνουν φασιστικά σύμβολα. Σας ανησυχεί ο νεοναζισμός; Ο ίδιος απάντησε στην εφημερίδα «Καθημερινή»: Πρόκειται για ένα από τα πιο λυπηρά φαινόμενα. Η ανισομερής κατανομή του πλούτου και της ελευθερίας ενισχύει περισσότερο τον απομονωτισμό και το ρατσισμό της Ακροδεξιάς, κάτι που είδαμε τη δεκαετία του '30 στη Γερμανία στη χειρότερη δυνατή μορφή . Όποτε η οικονομική κατάσταση είναι κακή, το τέρας της ακροδεξιάς σηκώνει κεφάλι και λέει "φταίνε οι Άραβες, οι μετανάστες, οι μαύροι, οι κομμουνιστές, οι καλλιτέχνες" - πάντα βρίσκουν κάποιο θύμα.Παρακολούθησα με φρίκη σ' ένα ντοκιμαντέρ, νεαρούς Έλληνες με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι μιλούσαν για τη Χρυσή... κάτι. Πάντα χρησιμοποιούν ονόματα με το επίθετο χρυσός ή μαύρος.

Και τονίζει για την «Χρυσή Αυγή»: «Ακριβώς. Έλεγαν ότι ο στόχος τους είναι η καθαρή ελληνική φυλή. Και σκέφτεσαι "ωχ, αυτό είναι απαίσιο, αυτοί δεν είναι οι φίλοι μου, δεν είναι οι άνθρωποι που με έβαλαν στα σπίτια τους και με τάισαν και με φρόντισαν με τόσο φιλόξενο πνεύμα τη δεκαετία του '60, τότε που ήμουν ένα άφραγκο παιδί που περιπλανιόταν στην Ελλάδα". Βλέπω αυτά τα παιδιά και σκέφτομαι πόσο αξιοθρήνητα είναι. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε ( Σ.σ σε σχέση με τη μετανάστευση και τη ξενοφοβία) είναι ότι τα εθνικά σύνορα είναι κάπως ξεπερασμένα. Να κατανοήσουμε τις αιτίες που αναγκάζουν μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες να μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο. Το κύμα μετανάστευσης τα τελευταία χίλια χρόνια υπήρξε πάντα το ίδιο. Μοιάζει με νόμο της φυσικής. Όποιος έχει πάει γυμνάσιο ξέρει τι είναι η ώσμωση. Πρόκειται για τη μετακίνηση των μορίων μέσω μιας ημιπερατής μεμβράνης από μια περιοχή υψηλής συγκέντρωσης σε μια περιοχή χαμηλής συγκέντρωσης.

Και δεν διστάζει να πει: «Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να μορφωθούν και να ενδιαφερθούν για τη φιλοσοφία και την πολιτική, ώστε να αποτελέσουν μέρος του κινήματος για την αναδιοργάνωση του κόσμου.Να θυμόμαστε εκείνη τη υπέροχη νύχτα της 10ης Δεκεμβρίου του 1948 με την Παγκόσμια Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Να θυμόμαστε την αιματοχυσία το 1789 στη Γαλλία, την αντίσταση στο Παρίσι το 1968... Να διαβάζουμε Αριστοτέλη και Πλάτωνα, και να ασπαζόμαστε την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ικανοί για κάτι παραπάνω από το να πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αρπάζουμε ό,τι μπορούμε και να το κρατάμε για τον εαυτό μας, χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα δεινά των συνανθρώπων μας. Για να το κάνουμε αυτό, όμως, πρέπει να είμαστε μορφωμένοι.Οπότε, για παράδειγμα, αν πρόκειται να συμμετάσχεις σε οποιαδήποτε Χρυσή Αυγή, πρέπει να είσαι αμόρφωτος. Ή δεν το έχεις σκεφτεί καλά, κατά τη γνώμη μου. Κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν μαζί μου.Οι αρχηγοί αυτών των παρατάξεων ίσως πούνε ότι εγώ έχω άδικο, ενώ o Όσβαλντ Μόσλεϊ (Σ.σ. ο ιδρυτής του φασιστικού κόμματος της Βρετανίας), είχε δίκιο, ο Χίτλερ είχε δίκιο, ο Πολ Ποτ είχε δίκιο! Αρκεί να συγκεντρώσεις τη δύναμη στα χέρια ενός τυράννου και να λες σε όλους τους άλλους τι να κάνουν για να ξεφορτωθούν τους μαύρους κι όλους όσοι δεν συμφωνούν μ' αυτό, ή τους Μουσουλμάνους, οποιονδήποτε, δεν έχει σημασία, αρκεί να υποδείξεις κάποιον που είναι διαφορετικός από σένα, και τότε όλα θα είναι εντάξει. Διαφωνώ μ' αυτό! Τίποτα δε θα είναι εντάξει αν το κάνεις αυτό, όλα θα πάνε χάλια».



gossip-gr

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να έρθει στον κόσμο το «βασιλικό μωρό», το πρώτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στην αίθουσα τοκετών της κλινικής St Mary's όπου μεταφέρθηκε νωρίς σήμερα το πρωί συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού, η Κέιτ γεννά με φυσιολογικό τοκετό ενώ τα Ανάκτορα θα εκδώσουν ανακοίνωση όταν γεννηθεί το μωρό.Κορυφαίοι μαιευτήρες, μεταξύ τους ο σημερινός γυναικολόγος της βασίλισσας Αλαν Φάρθινγκ, είναι παρόντες στην αίθουσα τοκετού, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.Η γέννηση του τρίτου διαδόχου του Οίκου του Ουίνδσορ προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον παγκοσμίως, καθώς μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο έχουν κατασκηνώσει επί τρεις εβδομάδες έξω από το μαιευτήριο αφού δεν ήταν γνωστή η ημερομηνία του τοκετού. Τα Ανάκτορα είχαν ανακοινώσει απλώς ότι η γέννηση του ή της διαδόχου υπολογιζόταν στα μέσα Ιουλίου.Η βασίλισσα και κατόπιν οι γονείς της Κέιτ θα είναι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν.Η Βρετανία ετοιμάζεται να γιορτάσει το γεγονός με κανονιοβολισμούς (62 από τον Πύργο του Λονδίνου και 41 από το Γκριν Παρκ, κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ). Η βρετανική σημαία θα υψωθεί σε όλα τα δημόσια κτίρια.Το όνομα του μωρού θα ανακοινωθεί ύστερα από αρκετές ημέρες. Οι Βρετανοί περίμεναν μια εβδομάδα πριν μάθουν το όνομα του Ουίλιαμ και ένα μήνα για το όνομα του Κάρολου.


newsbeast-gr

Βροσίνα Ιωαννίνων- Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή με τον Αλβανό κακοποιό Κόλα αλλά και βίντεο από το σημείο που σκοτώθηκε ο ίδιος και τραυματίστηκε αστυνομικός των ΕΚΑΜ.

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα από την ΕΛΑΣ ο Μάριαν Κόλα ο οποίος σκοτώθηκε σε αστυνομική επιχείρηση στα Ιωάννινα κοντά στα σύνορα με την Αλβανία.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, "σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι, όπως διακριβώθηκε δακτυλοσκοπικά, ο ένοπλος δράστης που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, είναι ο αναζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, υπήκοος Αλβανίας KOLA MARIAN.

Στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα.

Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ένοπλου δράστη".

Εν τω μεταξύ, στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα.

Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει τα ξημερώματα, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας.

Από τις 6 το απόγευμα στις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Δευτέρα 22/07 KARADAYI 61ό επεισόδιο
Τα κακόβουλα σχέδια του Τουργκούτ έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Η οικογένεια Καρά, η οποία είναι συντετριμμένη εξαιτίας της απαγωγής του μικρού Ναζίφ, ταράζεται μ’ ένα νέο που φτάνει από τον Ορχάν και προσπαθεί να βρει τρόπο να αντιδράσει στη νέα κατάσταση.



ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ




Πιστός στη σύζυγό του Βασιλική δηλώνει ο Νίκος Αναδιώτης. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που, όπως δηλώνει, έχει πράξει με αυτό τον τρόπο, αφού όταν ήταν μικρότερος συνήθιζε να θεωρεί την απιστία μαγκιά.«Όταν γνώρισα την Βασιλική έβαλα τον εαυτό μου πιο πίσω και έδωσα χώρο σε εκείνη. Εκεί που ζούσα με τον εγωισμό μου και μόνο, άνοιξα χώρο σε έναν άλλον άνθρωπο. Έχει έναν πολύ απλό, άμεσο και καθημερινό τρόπο να μου δείχνει την αγάπη της», δήλωσε στο Εγώ και συνέχισε: «Ό,τι κάνεις, νομίζω στο κάνουν. Το έχω πράξει από την πρώτη μου σχέση. Μόνο τη γυναίκα μου δεν έχω απατήσει και είμαι περήφανος γι' αυτό. Σε όλες τις προηγούμενες σχέσεις μου, μικρότερος, ήμουν εγωιστής. Θεωρούσα ότι είναι μαγκιά. Στην ουσία είναι κουταμάρα. Το συνειδητοποίησα αργότερα».

Ξετρελαμένη με τις ελληνικές ομορφιές δείχνει να είναι η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα η οποία μετά από μοναδικές διακοπές στην Μύκονο, αποφάσισε να επισκεφτεί και τη Ρόδο.Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο βρίσκεται από χθες στο νησί των Ιπποτών και συνεχίζει τις διακοπές της, δείχνοντας πραγματικά ενθουσιασμένη με τα τοπία που αντικρίζει. Φυσικά, έσπευσε να τα απαθανατίσει. Μάλιστα σε μερικές έχει για φόντο της την όμορφη Λίνδο ενώ σε άλλες ποζάρει μπροστά από το απέραντο γαλάζιο.


gossip-gr

Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής, Giorgio Armani, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες πραγματοποιεί κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με την πολυτελή θαλαμηγό του «Main».Ο Armani έφτασε στα Χανιά μαζί με τη δωδεκαμελή παρέα του τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως είπε άνθρωπος της συνοδείας του, θα παραμείνουν περίπου δύο ακόμα ημέρες στη Κρήτη προτού αναχωρήσουν πίσω για την Ιταλία.


zougla-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget