y

ALPHA TO SOI SOU

ALPHA TO SOI SOU, Το σόι σου. Το πρωτότυπο σενάριο έρχεται από το Ισραήλ όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και μάλιστα τα δικαιώματα εκτός από τον ALPHA αγοράστηκαν και από αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής με σκοπό να το προσαρμόσουν και στα δικά τους δεδομένα.

Όσον αφορά στην ελληνική απόδοση, την έχει αναλάβει για τον ALPHA ο Αποστόλης Τσαούσογλου που έχει γράψει αρκετές σειρές, όπως «Φύγε εσύ, έλα εσύ» και «Μπαμπά μην τρέχεις», ενώ έχει κάνει διασκευή και προσαρμογή στις «Λάκης ο γλυκούλης», «LAPD», «Με λένε Βαγγέλη» και τώρα κάνει τη «Μοντέρνα οικογένεια» για το MEGA.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τη σκηνοθεσία στο «Σόι» του ALPHA θα κάνει ο Νίκος Ζαπατίνας. Το σενάριο άρεσε πολύ στο γνωστό σκηνοθέτη και έτσι θα είναι αυτός που θα βάλει την υπογραφή του στη σκηνοθεσία.Η ιστορία έχει να κάνει με αυτό που λέει ο τίτλος, δηλαδή με ένα «Σόι» που συναντιέται σε κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια και όπως καταλαβαίνετε δημιουργούνται πολλές κωμικές καταστάσεις. Η εικόνα του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού είναι πολύ ελληνική και με τις αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στη σειρά, θεωρούν στον ALPHA ότι η σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο, θα κάνει μία φορά τη βδομάδα τους τηλεθεατές να αγαπήσουν το «Σόι» τους.Όσο για το ποια θα είναι τα μέλη της οικογένειας, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί αυτές τις μέρες τα στελέχη του σταθμού κάνουν επαφές με ηθοποιούς και προς το παρόν δεν έχει πέσει καμία υπογραφή! Έτσι λοιπόν, μετά από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο ALPHA με τον «Νώντα» και «Το σόι σου» μπαίνει δυναμικά την επόμενη σεζόν και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget