y

Στη Ρόμα ο Μανωλάς

Eνα από τα σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της Ρόμα
να… δίνουν τα χέρια και τον Κώστα Μανωλά να μετακομίζει στη Ρώμη.
Η οριστική συμφωνία επήλθε περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα, με τον Ολυμπιακό να δίνει το “ok”, όταν η πρόταση των Ρωμαίων έφτασε στα 15.500.000 ευρώ!

Το συγκεκριμένο νούμερο αποτελεί ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο τα χρήματα που έδωσε η Φούλαμ για την πώληση του Μήτρογλου.
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις εντός της ημέρας και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ρόμα.
Ο Μανωλάς αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους “τζιαλορόσι” και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Καμπιονάτο έχοντας συμπαίκτη τον Βασίλη Τοροσίδη, όπως και στον Ολυμπιακό, αλλά και τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι.
Ο Κώστας Μανωλάς έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα του Παναξιακού. Το 2005 πήγε στα τμήματα υποδομής του Θρασύβουλου και την σεζόν 2008 – 09 έκανε τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές, 6 συνολικά.
Το καλοκαίρι του 2009 πήγε στην ΑΕΚ, με την οποία πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα ο θείος του Στέλιος Μανωλάς. Με τα κιτρινόμαυρα ο 23χρονος σήμερα στόπερ είχε 84 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με 6 γκολ.
Το καλοκαίρι του 2012 μετακινήθηκε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό. Σύντομα έγινε σημείο αναφοράς στην άμυνα του πειραϊκού συλλόγου πραγματοποιώντας μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων που του έδωσαν και το εισιτήριο για την ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας (13 συμ.), με την φανέλα της οποίας διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Ο Μανωλάς αποχαιρετά τους ερυθρόλευκους μετά από 74 παιχνίδια και 6 γκολ.
Ρόλο στην μετακόμιση του Μανωλά στη Ρόμα έπαιξε ο Βασίλης Τοροσίδης, αλλά και το γεγονός πως ο παίκτης πείστηκε από τους ανθρώπους της πως θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Αλλωστε, ο Ρούντι Γκαρσία τον πιστεύει πολύ και τον ήθελε διακαώς.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget