y

epeisodia ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ 48-49-50-51-52

oneiro-itan-epeisodia-48-49-50-51-52 Όνειρο Ήταν Επεισόδια 48-49-50-51-52 oneiro itan epeisodia
Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 48 Δευτέρα 27/10/2014

Ο Αντώνης κάνει κάποιες κινήσεις ώστε να προσπαθήσει να ανακαλύψει τι είχε μάθει η Άννα και αυτό το γεγονός την οδήγησε στο θάνατο της. Τι ήταν αυτό που είχε ξεσκεπάσει και της κόστισε τη ζωή.Αυτό το γεγονός τον οδηγεί να πάρει όλα τα γεγονότα από την αρχή μαζί με τη βοήθεια της Ελπίδας και ψάχνοντας βρίσκει ένα κάδρο που είχε ζητήσει για να φυλάξει η Ελπίδα στο σπίτι της και το συγκεκριμένο κάδρο απεικονίζει μία γυναίκα.Το πορτρέτο της γυναίκας που είναι στο κάδρο όπου έχει η Ελπίδα δεν απεικονίζει ένα οποιοδήποτε πρόσωπο.Η Ήβη θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή του Πάνου αλλά και της αστυνόμου Καραμανώλη και να στρέψει όλες τις υποψίες σχετικά με την εξαφάνιση του οδηγού ταξί αλλού και θα την αναγκάσει να πει ένα μεγάλο ψέμα ή μήπως δεν είναι ψέμα και είναι αλήθεια!!!

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 49 Τρίτη 28/10/2014
Ο Βίκτωρας θα πιστεύει ότι έχει κάνει κίνηση ματ αλλά ο Άγγελος τα είχε προβλέψει από πριν και για αυτό η Ελπίδα είναι προετοιμασμένη για την κατάσταση. Η Ήβη όταν βρίσκεται δίπλα στον Άγγελο νιώθει κάπως περίεργα και αυτό έχει αρχίσει να το δηλώνει. Όμως εκείνος πλέον είναι κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι και έχει απλώσει τα δίχτυα του παντού μπορεί και συνεχίζει ακάθεκτος.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 50 Τετάρτη 29/10/2014
Ο Πάνος μαζί με τη Στέλλα παίρνουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.
Κάθε μέρα που περνάει η Ήβη δένεται όλο και περισσότερο μαζί με τον Άγγελο.
Ο Βίκτωρας πλέον πιστεύει πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή ώστε να αναλάβει την αρχηγία όλης αυτής της κατάστασης και θα ξεκινήσει να αναζητά τη Δόμνα,που φαίνεται να είναι υπεύθυνη για πολλά γεγονότα και καταστάσεις που έχουν συμβεί στην οικογένεια Δραγούμη όχι όμως χωρίς κάποιον λόγο.
Θα ανακαλύψει όμως ένα πολύ μεγάλο μυστικό από το παρελθόν όπου και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει όλο το τοπίο.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 51 Πέμπτη 30/10/2014
Ο Αντώνης θα δεχτεί μια άνευ προηγουμένου επίθεση από κάποιον άγνωστο μέσα στο σπίτι του όπου και θα μείνει αναίσθητος.Ο Αντώνης όταν συνέλθει θα καταλάβει ότι του έχουν κλέψει το περιβόητο πορτρέτο που έχει αγοράσει η Άννα.
Πλέον ο Αντώνης φοβάται για την ασφάλεια που θα έχει το μωρό και παίρνει την απόφαση να μετακομίσουν στην βίλα της οικογενείας Δραγούμη.
Τώρα θα μεταφερθούμε στη Μαργαρίτα που χωρίς να το θέλει θα γίνει μάρτυρας πολλών κρυμμένων μυστικών της ζωής του Νικόλα Αβραμίδη που είναι ο πατέρας της Ελπίδας.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 52 Παρασκευή 31/10/2014
Η Υπαστυνόμος Καραμανώλη θα έχει μια κουβέντα μαζί με τον Πάνο και θα του πει ότι για να καταφέρει να εμποδίσει όλον τον διασυρμό της οικογενείας Δραγούμη θα πρέπει η Ήβη να καταθέσει για τις δολοφονίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Ο Αντώνης θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα συνταραχτικό νέο δηλαδή θα μάθει πως ο άνθρωπος που σκότωσε την Άννα, μετά δολοφονήθηκε και αυτός ήταν ο άνθρωπος της ασφάλειας σε μια εταιρεία που είχε ο Βίκτωρας Δραγούμης.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget