24/3/14

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΩΣΙΑ:
«Θὰ ἔρθη καιρὸς ποὺ οἱ Ρωμιοὶ θὰ τρώγωνται ἀναμεταξύ τους. Ἐγὼ συστήνω ὁμόνοιαν καὶ ἀγάπην».«Οἱ πλούσιοι θὰ γίνουν πτωχοὶ καὶ οἱ πτωχοὶ θὰ πεθάνουν». «Οἱ κληρικοὶ θὰ γίνουν οἱ χειρότεροι καὶ οἱ ἀσεβέστεροι τῶν ὅλων».«Θὰ σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καὶ δυσβάστακτο φόρο, ἀλλὰ δὲν θὰ προφθάσουν».
«Τὸ ποθούμενο θὰ γίνη στὴν τρίτη γενεά. Θὰ τὸ ἰδοῦν τὰ ἐγγόνια σας».«Ἂν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπὸ κάτω, λίγα θὰ πάθετε· ἂν πιαστῆ ἀπὸ πάνω, θὰ καταστραφῆτε».«Ἀπὸ ψηλά, μέσα ἀπὸ τὸ λιμάνι(ΚΡΙΜΑΙΑ;;;) θἄρθη ὁ χαλασμός».
«Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενον στὰ ἑλληνικὰ ὕδατα, τότε θὰ λυθῆ τὸ ζήτημα τῆς Πόλης». «Θἄρθη καιρὸς νὰ σᾶς πάρουν οἱ ἐχθροὶ σας καὶ τὴ στάχτη ἀπὸ τὴ φωτιά, ἀλλὰ σεῖς νὰ μὴν ἀλλάξετε τὴν πίστιν σας, ὅπως θὰ κάμουν οἱ ἄλλοι». «Θὰ ζητήσουν νὰ σᾶς πάρουν καὶ στρατιῶτας. Δὲν θὰ προφθάσουν ὅμως». «Οἱ Τοῦρκοι θὰ μάθουν τὸ μυστικὸ 3 μέρες γρηγορώτερα ἀπὸ τοὺς Χριστιανούς».
«Ὁ χαλασμὸς θὰ γίνη ἀπὸ ἕνα κασσιδιάρη».«Στὴν Πόλι θὰ χυθῆ αἷμα ποὺ τριχρονίτικο δαμάλι θὰ πλέξη (πλεύση)».
«Οἱ ἀντίχριστοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θἄρθουν πάλι· ἔπειτα θὰ τοὺς κυνηγήσετε ἕως τὴν Κόκκινη Μηλιά».
«Μὲ ἄλλους θὰ κοιμηθῆτε καὶ μὲ ἄλλους θὰ ξημερώσετε».
«Θὰ γίνη ἕνα χαρτοβασίλειο, ποὺ θὰ ἔχη μέγα μέλλον στὴν Ἀνατολή».

Γιώργος Δασκαλάκης-Τα βελούδινα σου χείλη

Στίχοι

Λάμπεις κι απόψε σαν πολύχρωμα γυαλιά
Μοιάζει η φωνή σου με τσιγγάνικα βιολιά

Φοράς την κόλαση κι εγώ σ' ακολουθώ

Σ' ένα αξημέρωτο μεθύσι να χαθώ...

Τα βελούδινά σου χείλη, νύχτες φλογερές τ' Απρίλη

Και το ολόγλυκό σου στόμα, σα φωτιά μες στο χειμώνα

Η ματιά μαχαιριά που πονάει γλυκά...

Το άγγιγμά σου σα μετάξι που γλιστρά

Κι όλα τα θαύματα στα μάτια μου μπροστά

Τ' αστέρια παίρνουν από σένανε το φως

Κι εγώ αισθάνομαι στα χέρια σου Θεός...

Τα βελούδινά σου χείλη, νύχτες φλογερές τ' Απρίλη

Και το ολόγλυκό σου στόμα, σα φωτιά μες στο χειμώνα

Η ματιά μαχαιριά που πονάει γλυκά...
VIDEO

Joy - 23/03/2014...
Στον καναπέ του «JOY» κάθεται η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των LEGO μέσα από την ταινία «Lego the movie».. ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Γιάννη Ζουγάνελη. ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει σάντουιτς ψαριού, η Μίνα Μπιράκου προτείνει τρόπους για ένα πρόσωπο χωρίς σημάδια, ενώ η εκπομπή αναλύει το στυλ της Miranda Kerr. Τα παιδιά μαθαίνουν με έξυπνο τρόπο να γεύονται τα θρεπτικά λαχανικά ενώ η Αννούσα Μελά ετοιμάζει βαλίτσα για μια ανοιξιάτικη απόδραση.

Κρίσιμες ώρες για το Κάτω Παρτάλι, θα συνεχιστεί ή όχι; Παραμένουν απλήρωτοι οι συντελεστές. Το Mega θα αφήσει να χαθεί το δυνατό του χαρτί;
Σύμφωνα με την Real η εβδομάδα της κρίσης ξεκινά από αύριο. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα ίσως γίνουν οι προγραμματισμένες πληρωμές στους τεχνικούς. Εάν αυτό δεν γίνει οι τεχνικοί δηλώνουν πως θα κατεβάσουν τις κάμερες… Το Mega σίγουρα δεν θέλει να χάσει το δυνατό της χαρτί και μάλλον θα αρχίσει τις πληρωμές.Από την άλλη μεριά το Just The 2 of us, αναβάλλεται για αρχές Απρίλη.





Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Close Up» μίλησε για τον γιο της, για το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της με τον ερχομό του παιδιού της αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Τι είπε για το γεγονός ότι κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια; Είναι κάτι που επιδίωξε ή απλώς προέκυψε; «Η αγάπη προκύπτει και αυτή σε οδηγεί στις επιλογές σου. Φυσικά, αγαπώ πολύ τα παιδιά και ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω δικά μου, πόσο μάλλον που το μωρό μας είναι καρπός της αγάπης και της συντροφικότητας που μας δένει», απάντησε η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για την καθημερινότητά της και τι είναι αυτό που έχει αλλάξει περισσότερο με τον ερχομό του πρώτου παιδιού της, είπε: «Η ευθύνη που νιώθω γι' αυτό το όμορφο πλασματάκι που μου έκανε την τιμή να είμαι η μητέρα του», ενώ στην ερώτηση αν δυσκολεύτηκε στην αρχή, όταν επέστρεψε στη δουλειά, εξομολογήθηκε: «Στην αρχή μου φαινόταν βουνό, όπως εξάλλου και σε κάθε νέα μητέρα. Αλλά στην πράξη είδα ότι όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει βοήθεια και υποστήριξη. Ευτυχώς για μένα, υπάρχει η αμέριστη, συνεχής στήριξη από τον Παναγιώτη, καθώς και από τη μητέρα μου και τη μητέρα του».

Ποια είναι, όμως, η γνώμη της για τους διάσημους που φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους; Θα το έκανε η ίδια; «Καθένας πράττει όπως νιώθει, αρκεί αυτό να είναι δική του επιλογή. Ποτέ δε θέλησα να μπλέξω το προσωπικό με το επαγγελματικό και, όποτε αυτό γινόταν, κόντρα στη θέλησή μου, με στενοχωρούσε πολύ. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε άνθρωπο να δικαιούται να διαφυλάττει τα προσωπικά δεδομένα του, πόσο μάλλον όταν αφορά σ' ένα παιδί, που έχει ανάγκη απόλυτης προστασίας. Έχω και άλλες φορές παρακαλέσει να μη μας φωτογραφίζουν με το μωρό», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μετέωρα: Ένα μαγευτικό βραχόδασος στην καρδιά των Βαλκανίων, που προσελκύει έντονα την προσοχή κάθε επισκέπτη. Οι παράδοξοι και μοναδικοί στον κόσμο σχηματισμοί μοιάζουν να λαξεύτηκαν από ανθρώπινο χέρι. Κι όμως, η διάταξή τους και η θέση τους αποτελούν φυσική γεωλογική εξέλιξη.Η φυσική τους χωροθεσία αποτελεί έναν μοναδικό τόπο δύναμης που τις τελευταίες δεκαετίες ανοίγει τις πύλες του και αρχίζει να λειτουργεί ξανά καθώς επιτυγχάνεται μία φυσιολογική διέγερση συγκεκριμένων εκπομπών και δονήσεων που τυχαία ή συμπτωματικά συμβάλλουν στην «καθαριότητα» και την «ενεργοποίηση» του τόπου μας.Απορίας άξιο είναι το πώς χτίστηκαν οι 30 Μονές πάνω στους επιβλητικούς βράχους που η θέα τους, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.
video

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget