8/8/14

Από τα smartwatches που έχουμε δει να ανακοινώνονται μέχρι στιγμής, αναμφίβολα το Motorola Moto 360 είναι εκείνο το οποίο έχει


Στην Ελλάδα κάνει τις διακοπές της άλλη μια χολυγουντιανή ηθοποιός, η Nia Vardalos...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του


​Karadayi τι θα δούμε σήμερα 8/8/2014.Την σχέση της Φεριντέ με τον Μαχίρ προσπαθεί ο πρόεδρος του Πειθαρχικού με τη βοήθεια της Σουνά να εξερευνήσει με την εμφανισή του στο δικαστήριο. Στον Μπερντάν γυρνάει η Ζέχρά.

Διαμάντια και έρωτας τι θα δούμε σήμερα 8/8/2014.Στη Ζερίν αποκαλύπτει τα πάντα η Νιλουφέρ για την πραγματική ταυτότητα του Ομέρ η οποία μένει άναυδη. Ο Ομερ συγκλονίζεται όταν μαθαίνει τα νέα στοιχεία για το παρελθόν της Σιμπέλ.


​Grey's Anatomy τι θα δούμε σήμερα 8/8/2014.Ύστερα από έκρηξη ενός βυτίου το νοσοκομείο θα γεμίσει πολλούς ασθενείς. Με την βοήθεια της Αριζόνα η Κάλι ετοιμάζει την ομιλία της για το συνέδριο.

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, ανακοίνωσε...
ότι οι χρήστες φορητών συσκευών θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Messenger για να μπορούν να κάνουν Chat.

Σύμφωνα με το Facebook η εφαρμογή του Messenger προσφέρει στους χρήστες νέους τρόπους για να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο, να κάνουν φωνητικές κλήσεις, να στέλνουν αυτοκόλλητα, να κάνουν ομαδικές συζητήσεις και πολλά ακόμα ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.

Σε λίγο καιρό το Facebook θα αρχίσει να ζητάει από τους χρήστες του να εγκαταστήσουν το Messenger προκειμένου να μπορέσουν να δουν και να στείλουν μηνύματα.

Τέλος ο λόγος που γίνεται αυτή η αλλαγή είναι πολύ απλά γιατί το Messenger είναι κατά 20% πιο γρήγορο και αξιόπιστο αφού επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν νέα μηνύματα αμέσως και στη συνέχεια να απαντούν. Το Messenger διατίθεται δωρεάν από τα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών και λειτουργεί ακριβώς όπως η εφαρμογή των γραπτών μηνυμάτων.

πηγή

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget