5/1/15

ΓΙΑΦΚΑ ΞΗΡΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Αυτήν την ώρα διεξάγονται έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε κατοικία, στην Περαχώρα Λουτρακίου, το οποίο είχε νοικιάσει το περασμένο καλοκαίρι η νεαρή και καταζητούμενη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Η αστυνομία ευελπιστεί ότι από τα ευρήματά της θα μπορέσει να ανασυνθέσει το παζλ της σχεδιαζόμενης επίθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού και άλλων ενεργειών. Στον προαύλιο χώρο έχουν εντοπιστεί δύο οχήματα και ένα λευκό βαν, κλεμμένο από την Αθήνα, το οποίο ενδεχομένως να αποτελούσε κομμάτι της επιχείρησης απελευθέρωσης των «Πυρήνων της Φωτιάς». Επίσης ερευνάται ένα μαύρο τζιπ. Εντός του σπιτιού βρέθηκαν σακιά με νιτρική αμμωνία, καθώς και μία ζυγαριά. Όταν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έσπασαν πόρτα για να εξετάσουν ένα ακόμη δωμάτιο, βρέθηκαν μπροστά σε τάπερ από τα οποία εξείχαν καλώδια. Σε εκείνο το σημείο, διέκοψαν τις έρευνες και κάλεσασν εσπευσμένα πυροτεχνουργούς.Η ενοικίαση της κατοικίας στο Λουτράκι έγινε με την πλαστή ταυτότητα με όνομα «Ελένη Μελάνη» και πιθανολογείται ότι μετά τη δημοσιοποίησή της, την Κυριακή, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επικοινώνησε με τις αρχές. Αυτήν την ώρα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ερευνούν εξονυχιστικά την οικία.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ. Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διεύθυνση άγνωστης μέχρι στιγμής τρομοκρατικής οργάνωσης, διακεκριμένη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος, πλαστογραφία αλλά και παραβίαση περιοριστικών όρων. Οπως ανέφερε στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο Ξηρός δεν σκοπεύει να δώσει ουσιαστική απολογία. Ο ίδιος δήλωσε ενώπιον των λειτουργών της Δικαιοσύνης πως δεν θα απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται και πως όσοι υπηρετούν τους μηχανισμούς κατοχής δεν έχουν δικαιοδοσία να του ζητήσουν τον λόγο.

Μετά την απολογία του θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει την Τρίτη, γιατί ίσως χρειαστούν συμπληρωματικές καταθέσεις και η διαδικασία μπορεί να μην ολοκληρωθεί σήμερα.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του βαρυποινίτη αφορά κατηγορίες:

- Διεύθυνσης άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη, η οποία οργάνωση επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό τη χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο.

- Παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων πυρομαχικών και άλλων.

- Παράνομης κατοχής διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων.

- Πλαστογραφίας.

- Παραβίασης περιοριστικών όρων.

- Παράνομης οπλοφορίας.

Ποινική δίωξη, επίσης, για υπόθαλψη εγκληματία, ασκήθηκε χθες και κατά τριών αγνώστων προσώπων, που φέρονται να νοίκιασαν το σπίτι στην Ανάβυσσο.


​mprousko-5-1-2015 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 5/1/2015 brousko epeisodio 263 - Μπρούσκο στο επεισόδιο 263 όπου ο Σήφης δείχνει να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος με την Αγγελική, όταν εκείνη κρατάει το ματωμένο πουκάμισο στα χέρια της. Ο Σήφης της το αρπάζει το πουκάμισο από τα χέρια και λίγο αργότερα θα επιχειρήσει να πάει να το κάψει στο τζάκι. Η Ευρυδίκη χωρίς να φοβάται τίποτα συνεχίζει και εκβιάζει τον Πάτροκλο γεγονός που καταφέρνει να του αποσπάσει κι άλλα χρήματα μέσα από τους εκβιασμούς της. Ο Μηνάς μαζί με την Δάφνη, δείχνουν να ανησυχούν για τα καλά για την τύχη που έχει η Λουκία. Μετά την παρέλευση των 48 ωρών, η Δάφνη θα πάει στην αστυνομία ώστε να καταγγείλει την εξαφάνιση της Λουκίας, γεγονός που θα ενοχοποιήσει τον Παύλο Γιαννακάκη όσο και τον Σήφη. Τώρα θα μεταφερθούμε στην Κύπρο όπου βλέπουμε ότι έχει έρθει η ηρεμία ξανά στο σπίτι αφού τα αδέρφια Ματθαίος με Αχιλλέα τα ξαναβρήκαν τόσο στην ζωή τους όσο και στην οικογενειακή επιχείρηση γεγονός που έχει φέρει την ηρεμία σε όλο το σπίτι. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Χρήστος θα πάει και θα αποκαλύψει στην αδερφή του την Όλγα, τις διάφορες υποψίες που έχει η Αστυνομία, σχετικά με τον Διαμαντή και τις βρωμοδουλειές που κάνει. Ο Σήφης είχα κάνει μια παράτολμη κίνηση και θα επικαλεστεί διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπου και θα θέλει να αναχωρήσει από την Κρήτη εντελώς ξαφνικά. Δυστυχώς όμως γι αυτόν την τελευταία στιγμή τα σχέδια που κάνει θα ανατραπούν χωρίς να το περιμένει.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 5/1/2015 ROUA MAT EPEISODIO Η Ρουμπίνη επιστρέφοντας πίσω στην Κύπρο σκέφτεται πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τους γονείς της μετά από τον περιβόητο γάμο της. Ακόμα βλέπουμε και την Ιωάννα ότι είναι στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης και η αιτία είναι η απαγωγή της κόρης της. Ο Μάξιμος κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να εντοπιστεί η Ρουμπίνη αλλά δυστυχώς γι αυτόν θα μάθει από τη μητέρα της ότι τελικά πήγε και παντρεύτηκε.


ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Επεισόδιο 462 Δευτέρα 5-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO
Περίληψη: Η Χρύσα ενημερώνεται για τις δυσάρεστες εξελίξεις και, συντετριμμένη, ετοιμάζεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα μαζί με τον Ρώσο. Η Χαρά ζητάει από τον Στέφανο να χωρίσουν, επικαλούμενη τον έρωτά της για έναν πρώην της. Ο Λευτέρης συμβουλεύει τον Γιώργο να μιλήσει στη Νιόβη και να προσπαθήσουν να τα βρουν, εκείνος όμως παραμένει αμετάπειστος και αποφασισμένος να φύγει απ' το σπίτι.


​Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 5/1/2015 Orkos siwpis epeisodio 5-1-2015 Ο Άρης συναντιέται επιτέλους από κοντά με το Στάθη και ο Στάθης αποφασίζει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία του πατέρα του. Ο Ιούλιος, η Σάντρα και η Στέλλα γιορτάζουν την ανάρρωση του Άγγελου ενώ η Μαρίνα κάνει με τη Σοφία μία εκ βαθέων συζήτηση. Η Στέλλα αποφασίζει να μιλήσει έξω από τα δόντια με τη Σοφία, γυρνώντας όμως στο σπίτι μαζί με τη Σάντρα, τις περιμένει μία έκπληξη

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 46 KARAGUL ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ epeisodio 46  mavro triantafyllo Δευτέρα

Η Εμπρού μαθαίνει για το γράμμα και πιέζει τον Φιράτ να της πει την αλήθεια. Ο Φιράτ αισθάνεται παγιδευμένος μεταξύ της Ναρίν και της Εμπρού.Η ένταση, που επικρατεί στις σχέσεις της Εμπρού και της Αντά κλιμακώνεται περισσότερο. Η Εμπρού δεν αντέχει και καταρρέει.Η αδυναμία, που δείχνει στον αγέννητο γιο του ο Κεντάλ καθώς και το δώρο που στέλνει στη Σιμπέλ, αποτελεί την τελευταία σταγόνα στο ποτήρι για την Οζλέμ…
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

Οι Συμμαθητές: Επεισόδια 46 - 47 oi symmathites
Δευτέρα 5/1/15: Οι Συμμαθητές: Επεισόδια 46
O Γρηγόρης απειλώντας ότι θα επιστρέψει και θα αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια για την Τατιάνα, φεύγει από την εταιρεία. Ο Παύλος υποψιάζεται για ακόμη μία φορά ότι ο Ανδρέας και η Μαριλένα έχουν εpωτική σχέση. Απειλές δέχεται ο Βαγγέλης από τον Κυριάκο ότι θα αποκαλύψει το μυστικό του αν δεν παρακολουθήσει τον Άρη και τη Σοφία. Παράλληλα ο Αριστείδης επιστρέφει στην εταιρία. Στο μεταξύ η Μαριλένα πηγαίνει με τη Βάλια σε ένα σπα έξω από την πόλη για να ηρεμήσει. Το σημείωμα όμως της Μαριλένας που βρίσκει ο Άρης τον κάνει να πιστέψει ότι τους εγκατέλειψε...

Τρίτη 6/1/15: Οι Συμμαθητές: Επεισόδια 47
Ο Παύλος ψάχνει τη Μαριλένα στο σπίτι του Ανδρέα. Από την άλλη η Τατιάνα λέει στον Παύλο ότι η Μαριλένα τον απατά κι έτσι το διαζύγιό του θα είναι πιο εύκολο ενώ προσπαθεί να βάλει υποψίες και στον Αριστείδη ότι η Μαριλένα θέλει να χωρίσει. Παράλληλα η Μαριλένα επιστρέφει με τη Βάλια στο σπίτι από το σπα και τις βρίσκουν εκεί ο Άρης, ο Ανδρέας και ο Φρίντομ. Ο Αριστείδης επιστρατεύει την Τατιάνα για να πείσει τον Ανδρέα να εργαστεί στην εταιρία. Στο μεταξύ ο Ανδρέας πάει στο σπίτι γα να πάρει την Εύα και βλέπει τον Παύλο να φιλάει τη Μαριλένα...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget