5/8/15


​simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο

Έρχεται μια ανθοδέσμη στο σπίτι της Βούλας και του Μηνά και κανείς τους δεν ξέρει ποιος την στέλνει. Η Βάσω πρέπει να κρατήσει το μωρό μιας ξαδέρφης της κι ο Χάρης υποφέρει. Ο Ηλίας γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα επειδή του είπε ένα μικρό ψέμα. Θα του κοπεί όμως η φόρα, όταν ξαφνικά η Μαρίνα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από? την πρώην γυναίκα του.


​σημερινο επεισοδιο Ταμάμ 10.45 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015

Ο Τζεμ έχοντας παρεξηγήσει τη φάση ανάμεσα σε Ελλη και Αλέξη ξεκαθαρίζει στην Ελλη ότι δεν θέλει καμιά σχέση μαζί της κι ότι επιστρέφουν στην εμπόλεμη κατάσταση που είχαν πριν. Η Ελλη απογοητεύεται και ψάχνει τρόπους να του δείξει ότι τον αγαπάει. Ο Μετίν με την παρότρυνση της Ντίνας ζητάει την άδεια της Ντιλέκ προκειμένου να προχωρήσει σε γάμο με τη Μυρτώ, αλλά η Ντιλέκ σοκαρισμένη του το αρνείται. Επιχειρεί μάλιστα να επικοινωνήσει με το πνεύμα της μητέρας της!


​simerino epeisodio 8+9 ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 Two and a half men 6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο 6 season
Η Τζούντιθ ανακοινώνει πως είναι έγκυος και ο Αλαν δυσκολεύεται να κρύψει την ταραχή του καθώς πιστεύει πως εκείνος είναι ο πατέρας. Η υποψία γίνεται εμμονή και επιμένει να βοηθήσει στις εργασίες ανακαίνισης του παιδικού δωματίου. Η συμπεριφορά του αναγκάζει την Τζούντιθ να τον βάλει στη θέση του.


​simerino epeisodio 13 ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 NCIS 9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά σημερινο επεισοδιο 9 season

Η ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας μιας αξιωματικού του ναυτικού και οι έρευνες τους οδηγούν στο Ισλαμαμπάντ και σε έναν εξτρεμιστή εκπρόσωπο της Τζιχάντ. Παράλληλα, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ηρεμήσουν και να αντιμετωπίσουν τον ιδιαίτερα ταραγμένο άντρα της, ο οποίος θέλει να συμμετάσχει στην απόδοση της δικαιοσύνης. Εν τω μεταξύ, η Σίβα εκνευρίζεται όταν ο αρραβωνιαστικός της καθυστερεί στο προκαθορισμένο τους ραντεβού, ενώ ενοχλείται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει τον λόγο της απουσίας του.


​simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο

Ο Βαγγέλης έχει κανονίσει βραδινή οικογενειακή συγκέντρωση προς τιμή ενός υψηλού προσκεκλημένου. Πρόκειται για έναν βουλευτή που κατάγεται από το χωριό του και που πληροφορίες τον θέλουν να υπουργοποιείται λίαν συντόμως. Ετσι ο Βαγγέλης ετοιμάζει λόγο για να καλωσορίσει τον μέλλοντα υπουργό και ζητά από όλους να έρθουν ντυμένοι με τα καλά τους για να τον εντυπωσιάσουν. Εχει παραλείψει όμως να τους πει τελικά περί τίνος πρόκειται...


​simerino epeisodio 22 ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 The mentalist 12.15 π.μ. STAR Δραματική σειρά σημερινο επεισοδιο 3 SEASON

Η νεαρή βιολίστρια, Ελινορ βρίσκεται νεκρή έξω από το μαγαζί της μητέρας της στο Βορειοανατολικό Σακραμέντο και η ομάδα αναλαμβάνει αμέσως την υπόθεση, με τον Πάτρικ να ανακρίνει τα μέλη της Συμφωνικής της Βόρειας Καλιφόρνια.


​simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 12 ETV Δραματική σειρά εποχής σημερινο επεισοδιο

Ο Σουλεϊμάν είναι ενοχλημένος από την επιθυμία του Ιμπραήμ να φύγει πάλι από το παλάτι και ετοιμάζεται να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Φυλακίζει τον Ιμπραήμ χωρίς δισταγμό και μοιράζεται την κατάσταση μόνο με την Βαλιντέ. Όταν φέρνουν τον Ιμπραήμ μπροστά στον Σουλεϊμάν ξεκινάνε μια ομιλία γεμάτη ένταση μεταξύ τους.


​MIKE & MOLLY 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 11+12 simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015

Η Μόλι κάνει ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα αλλά η διάθεση της αλλάζει όταν μαθαίνει πως η Ρεμπέκα πήρε τη θέση της υποδιευθύντριας μιας και στην πραγματικότητα έχει σχέση με τον διευθυντή του σχολείου! Ενώ η Μόλι είναι σε κατάθλιψη, ο Μάικ περιμένει πως και πώς να περάσει όμορφες γιορτές με την αγαπημένη του και την οικογένειά της. Ντύνεται Άι -Βασίλης και ο Καρλ ξωτικό, για φιλανθρωπικούς λόγους, αλλά δεν έχουν την ανταπόκριση, που περίμεναν. Η επίσκεψη ενός παλιού μαθητή, κάνει τη Μόλι να βρει ξανά τη χαρά της ζωής και να συνειδητοποιήσει το αληθινό νόημα της δουλειάς της …
Ο Καρλ και η Κριστίνα αποφασίζουν να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά. Ο Καρλ όμως τρομοκρατείται όταν αναλογίζεται τις ευθύνες μιας μόνιμης δέσμευσης και το σκάει κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βραδιάς. Ο Βινς πηγαίνει με την Τζόις και τη Βικτορια σε ένα καζίνο και ο Μάικ με τη Μόλι έχουν στη διάθεση τους το σπίτι για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα διακόπτει ο μεθυσμένος Καρλ. Την επόμενη μέρα, ο Καρλ εξακολουθεί να αποφεύγει την Κριστίνα και εκείνη τον χωρίζει. Η Ροζέτα επεμβαίνει και το ζευγάρι συμφιλιώνεται…


simerino epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά σημερινο επεισοδιο

Ο Καχραμάν σπεύδει στο ξενοδοχείο που μένει η Ελίφ με την αδερφή της και της υπόσχεται ότι πρώτο του μέλημα θα είναι να αποφυλακιστεί η μητέρα της. Την ίδια ώρα, η Σουλτάν θα κινδυνέψει θανάσιμα από μια επίθεση συγκρατούμενης. Κι ενώ φαίνεται ότι η Ελίφ και η Ναζλί θα βρουν επιτέλους λίγη γαλήνη στο καινούργιο σπίτι, μια νέα επίσκεψη της Ντεφνέ θα δώσει για άλλη μια φορά ένα απροσδόκητο τέλος.


​simerino epeisodio 3 eight bells ΤΕΤΑΡΤΗ 05.08.2015 Last resort 11.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά σημερινο επεισοδιο

Ο Μάρκους προσπαθεί να σώσει τρία μέλη του πληρώματος που ο Σέρατ έχει αιχμαλωτίσει. Θα πρέπει ως αντάλλαγμα να παραλάβει ένα εμπόρευμα από ένα πλοίο, και ενώ καταφέρνει να το πλησιάσει, επιστρέφει αργά, με αποτέλεσμα ο Σερά να σκοτώσει έναν από αυτούς. Εν τω μεταξύ, ο Σέπαρντ ζητά από την Κάιλι να εντοπίσει από πού έγινε η εκτόξευση των πυραύλων.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget