13/12/15

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την προβολή της νέας δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου που θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στις 24 Δεκεμβρίου στις 9:20 το βράδυ στον Ant1 Κύπρου και κάθε Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα και κατόπιν θα έρθει και στην Ελλάδα στις αρχές του νέου έτους.Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη "Δίδυμα φεγγάρια", το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός το 2014 και τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.Μια όμορφη κοπέλα από τη βόρεια Ελλάδα εpωτεύτηκε ένα παλικάρι και απέκτησε μαζί του δίδυμα κορίτσια. Οι συγκυρίες της ζωής την ανάγκασαν να δώσει το ένα και τα δύο παιδιά μεγάλωσαν χωρίς να γνωρίζουν την αλήθεια. Η υιοθετημένη κόρη, που δόθηκε σε μια πλούσια οικογένεια, είχε ένα ατύχημα το οποίο την καθήλωσε και τότε ήταν που βρέθηκε στον δρόμο της η δίδυμη αδερφή της.Καθοριστικό ρόλο στη σειρά παίζουν ο Γρηγόρης Βαλτινός που υποδύεται τον Παύλο Ταξόπουλο, η Χριστίνα Παυλίδου που υποδύεται την Αλίκη Κομνηνού και η Χριστιάνα Μούζουρα που θα έχει διπλό ρόλο,Δείτε στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο Ant1 Κύπρου, πληροφορίες για τη σειρά, σκηνές από τα γυρίσματα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 446 ΔΕΥΤΕΡΑ 14-12-2015 Μπρούσκο 446 MPROUSKO
Eνώ ο Νικηφόρος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Λουκίας, ο Διαμαντής ισχυριζόμενος στις Αρχές ότι την πυροβόλησε εν αμύνη, αφήνεται ελεύθερος. Η Δάφνη κι ο Μάρκος ενισχύουν τις υποψίες της Κωνσταντίνας ότι ο Κίκης την παρακολουθεί. Αντίθετα η αδιαφορία της Δήμητρας κάνει τον Νεκτάριο προκλητικό απέναντί της.



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 42 RAGISMENES KARDIES
Δευτερα 14-12-2015 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 42
Η Σολμάζ εκβιάζει την Ντιλάρα να επαναπροσλάβει τον Αλπέρ για να σωθεί ο Ραχμί από τη φυλακή και η οικογένεια του Τζιχάν από το σκάνδαλο. Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά από τη μέρα που η Τζανσού επέλεξε να ζήσει με τη βιολογική της μητέρα. Η Χαζάλ, με τη συμπεριφορά της, εξαγριώνει την Τζανσού η οποία την προειδοποιεί να μην ασχολείται μαζί της.



9 Μήνες Επεισόδιο 61 Δευτερα 14-12-2015 star 9 mines epeisodia 61
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
9 mhnes 14-12-2015 star 9 μήνες episodio 61
Οταν η Ελσα ζητάει τη βοήθεια της Μαρίνας, εκείνη τηλεφωνεί στον Πέτρο. O Αλκης αποκαλύπτει στην Κρίστι το καινούργιο σχέδιο του πατέρα του, κι εκείνη φεύγει απογοητευμένη. Ο Αντρέας αναθέτει στη Δάφνη μια υπόθεση βιασμού ανήλικης, ελπίζοντας να καταφέρει να την απομακρύνει από το κυνήγι των τοκογλύφων.



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 xwris esena episodio 13
Δευτερα 14-12-2015 Χωρίς εσένα ΑΝΤ1 Δραματική καθημερινη σειρά

Η Αννα, οργισμένη από τη φυγή του Μιχάλη, αναλαμβάνει δράση και εντελώς απρόσμενα, πάει να τον βρει με τη Μαρία στο εξοχικό. O Μάρκος αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την υπόθεση με το βίντεο που ανέβασαν στο ίντερνετ για να τον μπλέξουν με τη Νάντια, ενώ η γοητευτική και πρόσχαρη Εύα αποδεικνύεται πολύ πιο χρήσιμη στον Στάθη απ' ό,τι αυτός περίμενε αρχικά...



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Δευτερα 14-12-2015
Min arxizeis ti mourmoura, 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Χάρης θέλει να πάει στην Αγγλία, αλλά δυσκολεύεται να το πει στη Βάσω. Εκείνη θέλει να του πει να μείνει στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορεί να του ζητήσει να παρατήσει το όνειρό του. H Μαρίνα κάνει ερωτήσεις στον Ηλία για το μπάσκετ. Η «ψυχοθεραπεία» της Βούλας της βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένες επιθυμίες.



To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 43 Δευτερα 14-12-2015
to daxtylidi tis fwtias 43, 6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Ορφέας ενημερώνει τη Μαρίνα για την επίθεση που δέχτηκε από τον Στέφανο. Εκείνη αποφασίζει να τον συναντήσει προκειμένου να ζητήσει διαζύγιο, όμως μία αποκάλυψη για την Κατερίνα θα δημιουργήσει πολλές απορίες. Την ίδια στιγμή και ενώ ο Πάρης εξακολουθεί να μένει στο σπίτι της Ελένης, η σχέση του με τη Νεφέλη οδηγείται σε αδιέξοδο αφού είναι αποφασισμένος να χωρίσει. O Λευτέρης ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας της Λίζας, η οποία αν και αρχικά είναι δύσπιστη, εν τέλει πείθεται. Επιπλέον, η Νεφέλη λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα.



Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου επεισοδιο 4 Δευτερα 14-12-2015
I Xeiroteri evdomada tis zwis mou epeisodio 4 MEGA Κωμική σειρά
Η επίσκεψη του πατέρα της Κασσάνδρας στο πατρικό της Μελίνας βάζει φωτιά στα μπατζάκια του Χάρη. Η Μελίνα επιστρέφει στο σπίτι όχι ιδιαίτερα νηφάλια. Φυσικά όλοι κατηγορούν τον Χάρη για την «κατάντια» της Μελίνας. Ταυτόχρονα η άφιξη της Σόφης τού δημιουργεί ακόμα έναν πονοκέφαλο.



ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Β' ΚΥΚΛΟΣ oi symmathites
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 24 κύκλος Β' Δευτερα 14-12-2015 oi simmathites episodio
Σε μεγάλη σύγκρουση θα έρθει ο Αριστείδης με τον Ανδροκλή, αφού ο Ανδροκλής πάνω στα νεύρα του θα αποκάλεσει τον Άρη μπά σταρδο.Στο σπίτι του ο Άρης θα φιλοξενήσει την Αναστασία, ενώ είναι πολύ ανήσυχος αφού η Μπέτυ δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του.Παρέα με τον Τζέρι και τον Βαγγέλη ψάχνουν να βρουν έναν συνέταιρο για το μπαρ, αφού η Κρίστη θα φύγει για το Λονδίνο. Η Μαριλένα θα πει στον Ανδρέα ότι έχουν μία ολοκληρωμένη οικογένεια και δεν χρειάζεται να παντρευτούν.



SCORPION 20 επεισοδιο Δευτέρα 14-12-2015 "CLIFFHANGER" SCORPION episodio 20
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου, ο Walter μαθαίνει επιτέλους όλα όσα έκρυβε ο Cabe για μια παλιά αποστολή του στη Βαγδάτη. Αυτά που μαθαίνει όμως, απειλούν να τινάξουν στον αέρα την ενότητα της ομάδας Scorpion. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ralph βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα...



Vikings 5 επεισόδιο 1ος κύκλος Ελληνικοι υποτιτλοι "Raid" Βικινγκς ΣΚΑΙ Δευτέρα 14-12-2015 Vikings epeisodio 5 Gr subs
Ένας προφήτης διαβάζει το μέλλον του Earl Haraldson και του λέει ότι ο Ragnar Lothbrok έχει σκοπό να τον σκοτώσει. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιον από τους δύο θα ευνοήσουν τελικά οι θεοί. Αποφασισμένος να προστατεύσει την ισχύ και την θέση του έως θανάτου, ο Haraldson θέλει να λάβει προληπτικά μέτρα. Έτσι, διατάζει να κάψουν το σπίτι και τα κτήματα του Ragnar. Ο Ragnar γλιτώνει από τη φωτιά και κρύβεται μαζί με την οικογένειά του. Τώρα θα πρέπει μόνος του να διαλέξει το δρόμο προς την ελευθερία του!



HOUSE MD Δευτερα 14-12-2015
5ος Κύκλος - Επεισόδιο 24 (τελευταίο)
Ο Χάουζ αναλαμβάνει την περίπτωση ενός ασθενή ο οποίος μετά από μια σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο παρουσιάζει δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί, με τον δικό του τρόπο, την ερωτική νύχτα που πέρασε με την Κάντι...



- 22 χιλιόμετρα από τη Λήμνο το ρωσικό σκάφος περιπολίας Smetlivy άνοιξε πυρ για να αποφύγει να συγκρουστεί με τουρκικό σκάφος!
- Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως επιχείρησησαν να επικοινωνήσουν με τους Τούρκους μέσω ασυρμάτου αλλά δεν πήραν απάντηση - Δεν υπήρξε αντίδραση ούτε μετά τη ρίψη φωτοβολίδων
- Όταν το τουρκικό σκάφος πλησίασε στα 600 μέτρα, το πλήρωμα του Smetlivy έριξε προειδοποιητικά πυρά
- Κλήθηκε για εξηγήσεις στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ο Τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος στη Μόσχα

Ακόμη ένα επεισόδιο ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία σημειώθηκε την Κυριακή (13.12.2015) και μάλιστα στο βόρειο Αιγαίο, μόλις 22 χιλιόμετρα από τη Λήμνο μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, επικαλούμενο ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Το πλήρωμα του ρωσικού σκάφους περιπολίας, Smetlivy, αναγκάστηκε να κάνει χρήση πυρών προκειμένου να αποτρέψει τη σύγκρουση με ένα τουρκικό σκάφος στο βόρειο Αιγαίο, 22 χιλιόμετρα από τη Λήμνο, αναφέρει το Sputnik. Το πρωί της Κυριακής, το πλήρωμα του ρωσικού πλοίου εντόπισε τουρκικό σκάφος να πλέει σε απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου. Οι Ρώσοι, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το πλήρωμα του τουρκικού σκάφος μέσω ασυρμάτου αλλά δεν πήραν απάντηση. Ακολούθησε η ρίψη φωτοβολίδων, αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Όταν το τουρκικό σκάφος πλησίασε σε απόσταση 600 μέτρων, το πλήρωμα του Smetlivy αποφάσισε να χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά πυρά!

"Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 το πλήρωμα του ρωσικού σκάφους περιπολίας Smetlivy απέτρεψε σύγκρουση με τουρκικό σκάφος 22 χιλιόμετρα από το ελληνικό νησί της Λήμνου, στο βόρειο Αιγαίο", αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Για το περιστατικό, κλήθηκε για εξηγήσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Αντόνοφ, ο στρατιωτικός ακόλουθος της Τουρκίας.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget