21/3/16



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 42 3ος Κύκλος mavro triantafyllo episodio Δευτερα 21-3-2016 Karagul gr subs
Μετά την κατάθεση της Γκιουλσούμ, ο Ογιούζ βγαίνει από τη φυλακή και μία γιορτή οργανώνεται για την αποφυλάκιση του. Αυτή η γιορτή γίνεται η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά η Ελίφ με τον Ογιούζ, κάτι που γεμίζει χαρά τη Ντενίζ, η οποία και διοργάνωσε τη γιορτή. Ωστόσο, η προσπάθεια για επανασύνδεση δείχνει να γίνεται πολύ δύσκολη όταν η Ναρίν μαθαίνει για αυτή. Ο Κασίμ ανακαλύπτει το μαχαίρι του Σαμπρί και είναι για άλλη μια φορά στην πλάτη της Οζλέμ. Ο Κασίμ, που δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί στην Οζλέμ, επιστρέφει στο ξενοδοχείο του και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τoν Σαμπρί. Οι δυο τους έχουν πάψει πια να προσπαθούν να τα βρουν και τσακώνονται άγρια. Παρά το ότι η Οζλέμ έχει απομακρυνθεί από τον αδερφό της, δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαινοέρχεται αβοήθητη στο δωμάτιο του Κεντάλ. Η μοίρα για το μέλλον της περιουσίας του Κεντάλ βασίζεται στην απόφαση, που θα πάρει η Οζλέμ…



Μπρούσκο επεισόδιο 514 Δευτερα 21-3-2016 Mprousko
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά ΜΠΡΟΥΣΚΟ 514
Ο Σήφης μαθαίνει απ' την κόρη του για τη συζήτηση που της άνοιξε ο Μανούσος Ροκάκης γύρω απ' το Facebook και πάει στο καφενείο της Κωνσταντίνας και ζητάει τον λόγο απ' τον νεαρό. Ο Ροκάκης αρνείται ότι έκανε την οποιαδήποτε κουβέντα με τη Στεφανία, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη του Σήφη για το παιδί του.Η Βασιλική βρίσκεται σε κατάσταση πανικού μετά το απειλητικό σημείωμα που έχει πάρει. Ο Ματθαίος, παρά τις αντιρρήσεις της Αναστασίας, παίρνει τον γιο του στην Κύπρο, ενώ ο Νικηφόρος εξακολουθεί να πολιορκεί την Αναστασία...



Δίδυμα φεγγάρια επεισοδιο 17 Δευτερα 21-3-2016 Didyma Feggaria
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Ελισάβετ ασυγκράτητη, πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου Ταξόπουλου, συνοδευόμενη από τον Μπρούνο και τη μητέρα της και του μιλάει πολύ έντονα. Ο Μπρούνο προσπαθεί να μάθει σε ποιον ανήκει αυτό το σπίτι κι όταν μαθαίνει, η έκπληξή του είναι τεράστια. Η Ελισάβετ απαιτεί την αλήθεια για τη δίδυμη αδελφή της…



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 131 1ος Κύκλος 9 Mhnes, ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016
Η Βάνα λέει στον Μάριο πως δεν έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την ανάμειξη του Αντρέα με το κύκλωμα, ωστόσο είναι βέβαιη πως η Δάφνη κινδυνεύει μαζί του. Ο Αχιλλέας λέει στη Δάφνη πως ο Αντρέας πρέπει να δεχτεί την πρόταση για μετεκπαίδευση στην Αμερική και την προτρέπει να τον ακολουθήσει, καθώς ανοίγονται προοπτικές να γίνει επικεφαλής της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Η Δάφνη αιφνιδιάζεται, αλλά υπόσχεται πως θα το σκεφτεί. Η Κρίστη κλονίζεται μετά από το φιλί που αντάλλαξε με τον Τζόνυ, αφού για πρώτη φορά σκέφτεται μήπως η επιμονή της με τον Άλκη δεν είναι τίποτε άλλο από εμμονή. Οι ερωτικές φαντασιώσεις της Έλσας με τον Μάνο κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη συγκατοίκηση. Η Μαρίνα, που βλέπει πως είναι έτοιμη για επίθεση με την παραμικρή αφορμή, αποφασίζει να της πει την αλήθεια για τον Μάνο, πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Λίγο πριν προλάβει όμως να το αποκαλύψει, ο Μάνος την εμποδίζει. Η Έλσα, αδυνατώντας να ξεφύγει από τα συναισθήματά της, βρίσκει διέξοδο στο χαπάκι που της έδωσε ο Άρης. Ο Άλκης ζητάει από τον Νικ να γυρίσει στην Κύπρο και να τον βοηθήσει να στήσει το e-shop. Την ίδια ώρα, η Χαρά δίνει ένα μυστηριώδες ραντεβού με κάποιον για να μιλήσουν για την Κρίστη. Δεν είναι άλλος από τον Τζόνυ, που η Χαρά χρηματοδοτεί προκειμένου να πουλήσει έρωτα στην Κρίστη και να την απομακρύνει για πάντα από τον Άλκη. Η Άννα αποφασίζει τελικά να μην πει στην Κρίστη πως το μωρό της ζει. Η Δάφνη εκφράζει στον Αντρέα το δισταγμό της να τον ακολουθήσει στην Αμερική. Ο Κυριάκος συναντάει τον Μίλτο, έναν παλιό γνώριμο που θα τον βοηθήσει στο σχέδιό του και αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Μάνο και τη Μαρίνα με τρόπο που να παραπέμπει σε ληστεία. Η Δάφνη που εξακολουθεί να έχει ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες του τραυματισμού της, ζητάει από τη Μάρθα να την υποβάλει σε ύπνωση. Η ερωτική ζωή της Μαρίνας και του Μάνου επηρεάζεται από διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες και ο Μάνος συνειδητοποιεί πως τα φάρμακα είναι εκείνα που επηρεάζουν τον οργανισμό του και ζητάει τη συμβουλή του Χρήστου. Η Άννα ακούει την Ντορέτα που λέει στη γυναίκα πως το μωρό θα φύγει για την Ελλάδα και τρελαίνεται στη σκέψη να μην το ξαναδεί. Η Δάφνη σοκάρεται όταν η ύπνωση φέρνει στο μυαλό της τη στιγμή του πυροβολισμού της και συνειδητοποιεί πως ο Αντρέας ήξερε για την επίθεση.



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 78 ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016 Xwris esena epeisodia 78
Η Μαρία ζητάει συγνώμη στον Μιχάλη, που τον αδίκησε στο θέμα του Δημήτρη. Ο Γιώργος και η Χριστίνα θέλουν να χωρίσουν, αλλά δεν τολμάνε να το πει ο ένας στον άλλον, θεωρώντας πως ο άλλος θα πληγωθεί. Η Χριστίνα λέει ψέματα στον Πάνο πως χώρισε. Το ίδιο και ο Γιώργος στην Εύα, η οποία όμως επιμένει να παντρευτεί τον Σέργιο. Ο Στάθης αρχίζει να ερωτεύεται την Αλεξάνδρα, που το παίζει ανεξάρτητη, δημιουργώντας του αμηχανία. Ο Γιάννης θυμώνει με την Νάντια, που μίλησε στη μάνα του για την αγάπη του στα αεροπλάνα. Η Νάντια ζητάει τη βοήθεια του καθηγητή τους Μάρκου, να πείσει τον Γιάννη να μην απορρίψει τα δωρεάν μαθήματα στην αερολέσχη. Η Άννα αποφασίζει να παραδώσει τη μικρή στις αρμόδιες αρχές για να ψάξου για κάποιον δικό της, αλλά τελευταία στιγμή λυγίζει και δεν το κάνει. Αποφασίζουν με τον Παύλο, να ψάξουν οι δυο τους για τυχόν επιζήσαντες συγγενείς του παιδιού. Η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει, πως ο Γιάννης είναι γιος του αδελφού της, Μιχάλη.



Οι συμμαθητές επεισοδιο 66 κυκλος 2ος ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016 Oi symmathites,
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Η Τατιάνα γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει τη θέση που σκέφτεται ν' αναλάβει ο Παύλος. H Μαριλένα καλεί τον Γιώργο, για να μάθει πληροφορίες για την Μυρτώ Βεντούρη και τη σχέση της με τον πατέρα της. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Μαριλένα ότι ο Αρης αγόρασε το μπαράκι.



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο 44 κυκλος 3ος ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016 Min arxizeis ti mourmoura
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Μπούρας μαθαίνει ότι η Στέλλα είναι έγκυος. Εκείνη ανησυχεί ότι θα το πει σε όλους και κινδυνεύει η θέση της. Η Μαρίνα γκρινιάζει στον Ηλία για το πόσο τζέντλεμαν και ιππότης είναι ο Πέρης, σε αντίθεση με τον ίδιο. Η Βούλα αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω από την κόρη και τον γαμπρό της για μια φάρσα που της έκαναν.



Μάλιστα, σεφ επεισοδιο 14 ! ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016 Malista Sef episodio 14,
10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Το διπλανό εστιατόριο πηγαίνει μέτρια. Ο Νικήτας είναι σίγουρος πως ο Φίλιππος θα πανηγυρίζει και γι' αυτό αποφασίζει να τον σαμποτάρει. Στέλνει τον έλεγχο πυρασφάλειας στο «Chez Philippe», κάνοντας τη ζωή δύσκολη στον Βασίλη, που όμως δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα αντεπιτεθεί, στέλνοντας στο «Ιστάρ» την Υπηρεσία Αλλοδαπών!



ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ επεισοδιο 285 Δευτερα 21/3/2016 Kanto opws o Akis episodio 285
Περιγραφή:
Ο 'Ακης Πετρετζίκης ξανά στην κουζίνα του Mega!
Και αυτή τη σεζόν, η εκπομπή «Κάν' το όπως ο 'Ακης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Ο αγαπημένος μας σεφ επιστρέφει με λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.
Ο 'Ακης θα μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και θα δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο 'Ακης θα φιλοξενεί και έναν καλεσμένο - επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος θα ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του 'Ακη.
«Κάν' το όπως ο 'Ακης»: μια εκπομπή γεμάτη φαγητό, φαντασία και αγάπη για τη μαγειρική.



House MD Επεισόδιο 18 8ος Κύκλος Δευτερα 21-3-2016 House MD
Ένα αγόρι εισάγεται στο νοσοκομείο μετά από εφιάλτες, στους οποίους νιώθει πως πνίγεται, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η μητέρα του προσπαθεί να εξισορροπήσει τις ιατρικές διαγνώσεις της ομάδας του Χάουζ με την πίστη του παππού του αγοριού ότι τον έχουν καταλάβει δαιμόνια. Εν τω μεταξύ, ο Τσέις και η Παρκ συζητούν το νόημα των ερωτικών τους ονείρων, η Ντομίνικα ανακαλύπτει την εξαπάτησή της από τον Χάουζ. Ο Γουίλσον ανακαλύπτει πως πάσχει από καρκίνο και το ανακοινώνει στον Χάουζ…



Μαύρες χήρες επεισοδιο 4 Black Widows Mavres Xires episodio 4
9.40 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά θρίλερ ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016

Τα προβλήματα της Βίρα, της Γιοχάνα και της Κίρσι δεν φαίνεται να τελειώνουν με τον θάνατο του Ράμι, μια και οι μηχανορραφίες τους και οι ατμοί της σάουνας δεν θολώνουν ιδιαίτερα τη ματιά του αστυνόμου Πέτρι. Η Κίρσι βρίσκει στον φανταστικό κόσμο του διαδικτύου την παρηγοριά που χρειάζεται, ενώ ένα «σωτήριο» e-mail παρουσιάζει τον θάνατο του Ράμι σαν αυτοκτονία, γλιτώνοντας τη Βίρα από το ενδεχόμενο να εξεταστεί από την αστυνομία η κορούλα της.

Νέα ξένη δραματική σειρά-θρίλερ «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 15 Μαρτίου, στις 21:40. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Πρόκειται για δραματική σειρά-θρίλερ, παραγωγής Φινλανδίας 2014 και ο Α΄ κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια. Η σειρά έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Räisänen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi



The Paradise επεισοδιο 8 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά εποχής ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016
Η ιστορία ενός φαντάσματος διαδίδεται όλο και περισσότερο και γίνεται το κεντρικό θέμα συζήτησης της πόλης. Oταν μια φωτογραφία του προσωπικού αποκαλύπτει περισσότερα από το αναμενόμενο, η Σούζι πια είναι πεπεισμένη ότι το πολυκατάστημα «The Paradise» είναι στοιχειωμένο. Ο Μόρεϊ δεν βρίσκει το κουράγιο να πει στην Ντενίζ την αλήθεια για τη σχέση του με την Κάθριν.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget