y

Didyma Feggaria 221-222-223-224-225-226-227-228-229-230



Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 92 – Β' Κύκλος 221
Ο Στέργιος δίνει εντολή στον επικίνδυνο άντρα να μπει στο σπίτι της Αγάπης και να την τελειώσει.Στο μεταξύ, ο Ορέστης παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι παντρεύεται την Άννα και οι δυο τους τσακώνονται. Μέσα στη νύχτα, η Αλίκη ακούει έναν περίεργο ήχο στο σπίτι και καλεί την αστυνομία.Η Σίλα κοιμάται στο σπίτι του Κώστα και δεν γυρίζει στο μωρό της, γεγονός που κάνει την Λίτσα έξαλλη! Ο Ορέστης με την Άννα πάνε στο δημαρχείο και παντρεύονται! Ο Φίλιππος στραβώνει πολύ με την Αγάπη και της λέει να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο! Ο Ορέστης δένεται πολύ με την μικρή Μαντώ και θέλει να την προστατέψει. Η Αγάπη είναι μόνη στο σπίτι όταν μπαίνει ο κακοποιός που έστειλε ο Στέργιος.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 93 – Β' Κύκλος 222
O Στέργιος δίνει εντολή στον επικίνδυνο άντρα να μπει στο σπίτι της Αγάπης και να την… τελειώσει! Στο μεταξύ, ο Ορέστης παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι παντρεύεται την Άννα και οι δυο τους τσακώνονται. Μέσα στη νύχτα, η Αλίκη ακούει έναν περίεργο ήχο στο σπίτι και καλεί την αστυνομία! Η Σίλα κοιμάται στο σπίτι του Κώστα και δεν γυρίζει στο μωρό της, γεγονός που κάνει την Λίτσα έξαλλη! Ο Ορέστης με την Άννα πάνε στο δημαρχείο και παντρεύονται! Ο Φίλιππος στραβώνει πολύ με την Αγάπη και της λέει να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο! Ο Ορέστης δένεται πολύ με την μικρή Μαντώ και θέλει να την προστατέψει. Η Αγάπη είναι μόνη στο σπίτι όταν μπαίνει ο κακοποιός που έστειλε ο Στέργιος…

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 94 – Β' Κύκλος 223
Φίδια ζώνουν την Αλίκη καθώς έχει υποψίες ότι η Άννα βρήκε την ευκαιρία της για να τυλίξει τον Παύλο στη Νέα Υόρκη. Ο Στέργιος με τον Φίλιππο "αρπάζονται" για χάρη της Αγάπης.Η Λίτσα συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο. Ο Φίλιππος και ο Αντώνης μαθαίνουν το όνομα του άντρα που έβαλε τον κοριό στο γραφείο τους. Η Αλίκη ετοιμάζει ένα πολύ ωραίο δείπνο για να κάνει το τραπέζι στον Ορέστη και στην Ελισάβετ! Ο Γιώργος εξαφανίζεται και η Λίτσα αρχίζει να ανησυχεί.Ο Αντώνης προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αφροδίτη, αλλά τελικά δεν του βγαίνει, γεγονός που τους απομακρύνει ακόμα πιο πολύ. Η Ελισάβετ αλλάζει λίγο το στιλ της για το δείπνο και ο Ορέστης την μπερδεύει με την Αγάπη! Ο Φίλιππος κάνει για άλλη μια φορά σκηνή στην Αγάπη κι αυτή παίρνει δραστικές αποφάσεις…

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 95 – Β' Κύκλος 224
Η Αγάπη ξεσπά και δίνει τέλος στη σχέση της με το Φίλιππο, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Λίγο αργότερα ο Αντώνης σπεύδει να του συμπαρασταθεί, χωρίς να δώσει εξηγήσεις στην Αφροδίτη, αλλά αυτό έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα το δείπνο που παραθέτει η Αλίκη στον Ορέστη, γίνεται σε πολύ ευχάριστο και θερμό κλίμα.Εν τω μεταξύ η Λαμπρινή πλησιάζει με διάθεση φλερτ τον Αλέξανδρο, χωρίς όμως να έχει αντιληφθεί ότι την παρακολουθεί ο Βαγγέλης, που βγαίνει έκτος εαυτού. Παράλληλα στην Νέα Υόρκη την Άννα αποκαρδιώνει το γεγονός της αναχώρησης του Παύλου για τη Φλόριντα, χωρίς εκείνη.Συγχρόνως ο Στέργιος αιφνιδιάζεται από ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου, που ζητά να τον ανακρίνει για την απόπειρα στο σπίτι της Αγάπης. Την ίδια στιγμή η Μάρθα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 96 – Β' Κύκλος 225
Ο Αμβρόσιος ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στην Μάρθα. Η αστυνομία καλεί τον Στέργιο στο τμήμα και ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω του. Καταφέρνει όμως και στρέφει την προσοχή της αστυνομίας προς τον Φίλιππο!Η Φραντζέσκα, ο Φίλιππος και ο Αντώνης κάνουν μια καλή αρχή και δείχνουν πως αυτή η συνεργασία θα πάει περίφημα. Μια συνεργασία της Σίλας πέφτει έξω και καταρρακώνεται μόλις καταλαβαίνει πως έχει ξεμείνει εντελώς από λεφτά! Η Λίτσα βρίσκει τον Γιώργο και του λέει πως ξέρει όλη την αλήθεια.Ο Φίλιππος λέει στη Μαρουσώ ότι η αστυνομία τον θεωρεί σαν βασικό ύποπτο για την επίθεση που δέχτηκε η Αγάπη. Η Ελισάβετ με τον Ορέστη, την Αλίκη και την Αρετή πάνε σε κυριλέ εστιατόριο για να φάνε. Για κακή τους τύχη, στο ίδιο μαγαζί εμφανίζεται η Αγάπη με τον Στέργιο.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 97 – Β' Κύκλος 226
Στο τετ α τετ γεύμα που έχουν ο Στέργιος με την Αγάπη, αυτός της ανακοινώνει ότι η αστυνομία υποψιάζεται το Φίλιππο, για την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της. Η Σίλα βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και παρόλο που προσπαθεί να το κρύψει ο Κώστας το αντιλαμβάνεται. Η Άννα, εντελώς εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του Παύλου, ψάχνει εισιτήριο για να επισπεύσει την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη, αφού ο Παύλος την άφησε κι έχει πάει με τη Λένια στην Disneyland. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος ετοιμάζει δύο μεγάλες δουλειές για τον εκδοτικό του οίκο, που φαίνεται να ποντάρει πολύ επάνω τους. Η Αφροδίτη επιστρέφει στο σπίτι του Αντώνη, αλλά αυτός κρατάει ιδιαίτερα επιφυλακτική στάση, ενώ ο Φίλιππος που συναντιέται με τον Στέργιο, μαθαίνει από τον ίδιο ότι τα έχουν ξαναβρεί με την Αγάπη.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 98 – Β' Κύκλος 227
Ο Φίλιππος κεραυνοβολείται από την αποκάλυψη του Στέργιου, πως είναι ξανά με την Αγάπη, η οποία την ίδια στιγμή πολιορκείται ερωτικά από τον Ορέστη. Ταυτόχρονα, προς μεγάλη της έκπληξη, η Λαμπρινή δέχεται την ξαφνική επίσκεψη του Αλέξανδρου. Όμως ο Βαγγέλης καταφέρνει να της καταστρέψει τα σχέδια. Λίγο αργότερα η Λίτσα, μετά από παραίνεση της Ελισάβετ, συναντά το Γιώργο και λύνει την παρεξήγηση. Παράλληλα η Αλίκη ενημερώνει τον μοναχό Αμβρόσιο για την επιθυμία της Ελισάβετ, να υιοθετηθεί από τον Παύλο, πράγμα που τον ενθουσιάζει και δίνει τη συγκατάθεσή του. Εν τω μεταξύ οι υποψίες του Κώστα για την οικονομική ανέχεια της Σίλας μεταφέρονται στην Ελισάβετ, που αποφασίζει να εξακριβώσει την αλήθεια. Συγχρόνως η αιφνίδια επιστροφή του Παύλου από την Αμερική, γεμίζει χαρά την Αλίκη.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 99 – Β' Κύκλος 228
Όλοι καλωσορίζουν τον Παύλο στο σπίτι και τον ενημερώνουν για τις εξελίξεις που έχασε τον καιρό που έλειπε. Στο μεταξύ, ο Στέργιος κάνει άνω κάτω την Αγάπη με τον Φίλιππο. Η Μαρουσώ συναντιέται με την Αγάπη και την ρωτάει ευθέως αν αγαπάει ακόμα τον Φίλιππο, ή αν της "τελείωσε". Ο Κώστας καταλαβαίνει ότι η Σίλα έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα… Ο Παύλος εξομολογείτε κάτι στον Αμβρόσιο που έχει να κάνει με το θέμα της υγείας του. Η Μαρουσώ λέει στον Φίλιππο πως τελικά είναι πολύ αργά γι' αυτόν και την Αγάπη.. Ο Παύλος υπόσχεται κάτι στην Ελισάβετ που την "σκλαβώνει".. Η Μάρθα πάει και βρίσκει τον Αμβρόσιο και του αποκαλύπτει κάτι που τον αιφνιδιάζει. Ο Παύλος βρίσκει τον Στέργιο στην εταιρία του και με σκληρό τρόπου του ζητάει να εξαφανιστεί από εκεί.

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 100 – Β' Κύκλος 229
Ο Παύλος είναι κάθετος απέναντι στον Στέργιο και δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στην εταιρία, γεγονός που εξοργίζει την Αγάπη. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος βάζει την Ελισάβετ να μάθει αν η Αγάπη και ο Στέργιος προσπαθούνε να σώσουνε τον γάμο τους. Ο Παύλος κάνει μια πρόταση στην Άννα, όμως αυτή παρεξηγείται και του λέει, όχι! Ο Φίλιππος, απηυδισμένος με την Αγάπη, αποφασίζει να πάει για ποτό με τη.. Φραντζέσκα! Παράλληλα, η Ελισάβετ στριμώχνει τον Γιώργο και του λέει ότι ξέρει για τα λαθραία. Ο Κώστας βρίσκει τη Λίτσα και της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο Παύλος λέει κάτι στην Αλίκη που την κάνει να ανησυχεί πολύ για την υγεία του. Χωρίς ν α το σκεφτεί πολύ, ο Ορέστης τα παίζει όλα για όλα με την Αγάπη…

Δίδυμα Φεγγάρια – Επεισόδιο 101 – Β' Κύκλος 230
Ο Ορέστης μένει πιο ερωτοχτυπημένος από ποτέ μετά το φιλί του με την Αγάπη.. Ο Παύλος εξηγεί στην Αλίκη γιατί θέλει να μάθει τη δουλειά του και τελικά την πείθει να αρχίσει μαθήματα. Ο Κώστας με τη Λίτσα έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση λόγω της σχέσης του με τη Σίλα. Ο Γιώργος καταφέρνει και εξαπατά την Ελισάβετ και την κάνει να πιστέψει ότι είναι αθώος.. Ο Κώστας εξομολογείται στην Ελισάβετ ότι κάτι ερωτικό τρέχει με τη Σίλα.. Ο Στέργιος λέει στην Αρετή ότι η Αγάπη κι αυτός θα προσπαθήσουν να σώσουν τον γάμο τους. Ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ο αστυνόμος του λέει πως μετά την απαγωγή της Αγάπης, στο σπίτι της, βρέθηκε ένα κομμάτι από το μπλοκ των επιταγών του! Ο Παύλος ανακοινώνει κάτι στην Ελισάβετ και την αφήνει άφωνη!

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget