y

ta 5 klidia epeisodia 95-96-97-98



Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 95 Ta pente kleidia,
Ο Ορέστης παίρνει ένα περίεργο τηλεφώνημα για την Κυβέλη. Η Κυβέλη περιμένει το τέταρτο κλειδί. Ο Νικολάου παίρνει τηλεφώνημα από δικηγόρο για την διαθήκη της Μάριον. Η Μάριον του άφηνε όλη της την περιουσία μ' έναν όρο που πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο Νικολάου. Ο Πάρης αποφασίζει να ασχοληθεί ο ίδιος και να βρει τον πατέρα της Σούγκαρ. Στα χέρια τους φτάνει μια φωτογραφία. Ο Αλέξανδρος κάνει ζήλιες στην Νάντια για το βράδυ που πέρασε με τον Νικολάου. Ο Σέργιος δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και βγαίνει από το σπίτι χωρίς να ξέρει ότι κάποιος τον σημαδεύει.

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 96 Ta pente kleidia,
Η Κυβέλη φοβάται για τη ζωή του Σέργιου. Ο Σέργιος θα βρει τρόπο να ξεφύγει; Ποιοι τον κυνηγάνε; Μήπως οι απαγωγείς; Ο Ορέστης προτείνει στην Κυβέλη να κάνουν μια καινούρια αρχή χωρίς μυστικά. Θέλει να του τα πει όλα. Ο Τζίμης προσπαθεί να πείσει την Σούγκαρ να τα ξαναβρούνε. Ο Πάρης πιάνει δουλειά στο μπαρ, θα τραγουδάει εκεί Σαββατοκύριακα. Ο Ηλίας θέλει να μάθει την αλήθεια για τη σχέση της Κίκας με τον Άρη και πόσο προχωρήσανε. Η Κίκα κλείνει ραντεβού με τον Άρη. Η Μαρία για να δελεάσει τον Τζίμη του λέει ότι ξέρει ένα μυστικό για τον θάνατο της μητέρας του. Ο Νικολάου σκέφτεται πώς να ξεπεράσουν τους όρους της διαθήκης και να πάρουν τα λεφτά χωρίς να την εκπληρώσουν.

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 97 Ta pente kleidia,
Η Κυβέλη έχει ακόμη παραισθήσεις και νομίζει ότι βλέπει τον Ρήγα ακόμη και στο αρχοντικό. Ο Ορέστης προσπαθεί να ανασυντάξει τις επιχειρήσεις του και να καταλάβει τι συμβαίνει με τη γυναίκα του. Ο Νικολάου έχει βάλει σκοπό να χωρίσει τον Ορέστη με την Κυβέλη για να εισπράξει την κληρονομιά της Μάριον. Η Κατερίνα τρώει απόρριψη από τον Λεωνίδα. Η Κίκα θέλει να βάλει ένα τέλος στον έρωτα του Άρη και τον συναντάει άλλη μια φορά. Ο Τζίμης αποφασίζει να βοηθήσει την Σούγκαρ να βρει τον πατέρα της και μετά να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Ο Σέργιος γλυτώνει από παγίδα των απαγωγέων που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 98 Ta pente kleidia,
Η Κυβέλη παίρνει στο κινητό της μήνυμα όπως νομίζει από τον Ρήγα που της κλείνει ραντεβού. Πανικοβάλλεται θα μάθει ο Ορέστης το μυστικό της; Ο Ορέστης προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματά του. Ο Νικολάου φτιάχνει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook άντρα δήθεν γκόμενου της Κυβέλης. Η Νάντια προσπαθεί να προσεγγίσει τα παιδιά του Αλέξανδρου με λάθος τρόπο που κάνει την Λιάνα έξαλλη. Ο Πάρης προσπαθεί να κάνει σεξ με την Σούγκαρ. Η Κίκα παίρνει ένα τηλεφώνημα από εκδοτικό οίκο της Αμερικής για το βιβλίο της, πώς έφτασε τόσο γρήγορα ως την Αμερική; Ο Τζίμης και η Σούγκαρ πηγαίνουν στο γηροκομείο για να μάθουν για τον πατέρα της και πέφτουν επάνω σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget